הנחה של 60 אחוז בקניית מנגה

• הוסף לסימניות
בדיוק באתי להעלות את זה גם...
במבצע הקודם קניתי אני ב 25$

• הוסף לסימניות
האם דרך האתר הזה ניתן לקנות את התוכנה בגירסת חינוך?
או אולי מישהו ידע לכוון אותי לספק רשמי של התוכנה בארץ?

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה,
מה ההבדל בין "manga studio ex 5" ל..."clip studio paint ex"??

והאם כדאי לקנות את ה "pro" או לקפוץ ישר ל"ex"??

אני משתמשת רק בפוטושופ ורוצה ללמוד את המנגה, מה אתם מציעים לי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Perspectiva;2454864:
יש לי שאלה,
מה ההבדל בין "manga studio ex 5" ל..."clip studio paint ex"??

והאם כדאי לקנות את ה "pro" או לקפוץ ישר ל"ex"??

אני משתמשת רק בפוטושופ ורוצה ללמוד את המנגה, מה אתם מציעים לי?

אין הבדל ביניהם, הם פשוט שינו את השם של התוכנה...
לא חובה לקנות את הEX, למרות שיש שם עוד אפשרויות נחמדות, אפשר להסתדר מצויין גם עם הפרו. במיוחד אם אתם לא מתעסקים עם קומיקס ואנימציה...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
מי יודע\ת היכן ניתן להשיג בובה מעץ\ מפלסטיק, שניתן לשחק עם הידיים והרגליים שלה, ומה מחירה
בתודה

• הוסף לסימניות
אם אני קונה את הפשוט יותר אפשר לשדרג בהמשך? וכל כמה זמן יש את המבצע הזה מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shulamitba;2456260:
אם אני קונה את הפשוט יותר אפשר לשדרג בהמשך? וכל כמה זמן יש את המבצע הזה מישהו יודע?

אפשר לשדרג בהמשך, כן.
המבצע- מתי שהם רואים שאין מכירות...

• הוסף לסימניות
הצחקתם אותי, בשביל 100 שקל חושבים פעמיים? רוצו לקנות! (באמת, אין לי קשרים עם יפנים)
מי עובד על גנוב אם יש מחיר כזה.
אני קניתי לפני כשנה במחיר של 350 בערך, וגם זה היה מבצע..

---או שתחכו עוד שנה ותקנו ב 30 ש"ח......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ל7;2456122:
מי יודע\ת היכן ניתן להשיג בובה מעץ\ מפלסטיק, שניתן לשחק עם הידיים והרגליים שלה, ומה מחירה
בתודה

איקאה, חמישים ש"ח. מעץ.
קניתי לפני כמה שנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ל7;2456122:
בתודה

היתה תקופה שראיתי במקס סטוק קטנים יותר. וגם באיקאה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה