הנחות בארנונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסי מוזס;948256:
אין הבדל זה הוראה של משרד הפנים
לצערי ישנם הבדלים גדולים. זו המלצה של משרד הפנים, לא ממש הוראה.
בירושלים עיה"ק טבלת ההנחות שונה לחלוטין. לרעתנו כמובן :(

• הוסף לסימניות
לא נראה לי

נכתב ע"י לו יצוייר;948389:
לצערי ישנם הבדלים גדולים. זו המלצה של משרד הפנים, לא ממש הוראה.
בירושלים עיה"ק טבלת ההנחות שונה לחלוטין. לרעתנו כמובן :(
בכל מקרה נשמח אם תצרף את השינוי
לפי המכתב הראשון זוהי הוראה

• הוסף לסימניות
זו הטבלה שקבלתי במייל מעיריית ירושלים, נכון לשנה זו.

קבצים מצורפים

• תמונה חדשה.JPG
    KB 317.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
וואו, איזו חוצפה!!!
ובכלל, חצי שנה להתעסק עם עריית ירושלים כדי לקבל הנחה ובשנה לאחר מכן- כמה חודשים אחרי שגמרנו לטפל בשנה ה'קודמת צריכים להתחיל לאסוף מסמכים ואישורים לשנה החדשה... סיוט.

• הוסף לסימניות
כן, באמת נמאס לי מזה באופן סופי. ממש אין לי כח להתחיל בסבב נוסף.
נראה לי שכל בית אמור להעסיק מזכירה במשרה מלאה כדי לטפל בכל המסמכים והבירוקרטיה הנלווית.
אצלם, ובכל שאר משרדי הממשלה :(

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג מה ניתן לעשות לגבי עיריית ירושלים?

• הוסף לסימניות
מאחלת לך מאוד שתצליחי לפעול למען כלל ישראל.
בשנה שעברה ניסיתי לפנות לנציגים בעירייה ובכנסת אבל ממש כלום לא השתנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה