מה דעתכם?
C Chen eliuhu משתמש רשום 19/12/13 הוסף לסימניות #1 מה דעתכם? קבצים מצורפים DSC_0052.jpg 1.7 MB · צפיות: 11 60.jpg 1.8 MB · צפיות: 21
A aynoah משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 19/12/13 הוסף לסימניות #2 הניו בורן הראשון בס"ד, שיהיה בשעה טובה, הרבה בשורות טובות. ובהצלחה. התמונה הראשונה תפשה אותי יותר. הש/ל פחות... אבל זה רק הטעם שלי.
הניו בורן הראשון בס"ד, שיהיה בשעה טובה, הרבה בשורות טובות. ובהצלחה. התמונה הראשונה תפשה אותי יותר. הש/ל פחות... אבל זה רק הטעם שלי.
N naomif משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 19/12/13 הוסף לסימניות #3 מדהים! התמונה השניה מהממת! אהבתי את הקומפוזיציה- מיוחד!
ר רבקי פרידמן משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי • 19/12/13 הוסף לסימניות #4 יפה מאוד! בתמונה הראשונה מיקמת לה את היד באופן מושלם! הרבה פעמים כשדוחפים יד מתחת לחי הפנים מתכוצצ'ות.. כאן עשית זה מושלם!
יפה מאוד! בתמונה הראשונה מיקמת לה את היד באופן מושלם! הרבה פעמים כשדוחפים יד מתחת לחי הפנים מתכוצצ'ות.. כאן עשית זה מושלם!
P photosbyrik משתמש פעיל צילום מקצועי 19/12/13 הוסף לסימניות #5 איזה שמנמונת מתוקה!!! לפעם ראשונה זה ממש טוב בתמונה השניה זה נראה שהאור העיקרי מגיעה מאחורה ולא מקדימה
איזה שמנמונת מתוקה!!! לפעם ראשונה זה ממש טוב בתמונה השניה זה נראה שהאור העיקרי מגיעה מאחורה ולא מקדימה
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת