עזרה הניקוד של וורד הפסיק פתאום לעבוד

• הוסף לסימניות
מה אני עושה כשהניקוד של וורד בשיטה החדשה (מקש alt gr וצירוף של מקש הניקוד) הפסיק לעבוד פתאום?
אני ממש באמצע העבודה...
אני רוצה דווקא בשיטה החדשה ולא בשיטה הישנה (caps lock לצירוף מקשי המספרים)
יש דרך להחזיר את האפשרות ניקוד שנעלמה?

• הוסף לסימניות
איך אפשר לדעת אם יש דרך להחזיר, אם לא יודעים איך זה נעלם?
אולי אתם על מצב אנגלית במקלדת?

• הוסף לסימניות
כמובן שאני לא על מצב אנגלית.
זו בדיוק השאלה, האם מישהו נתקל בתופעה כזו??
ואלי יש מומחים בתחום שיודעים לטפל..

• הוסף לסימניות
שווה לנסות

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה,
אבל אני מחפש פתרון לבעייה שנוצרה לי.
אשמח לקבל עזרה.

• הוסף לסימניות
ב'אפשרויות' 'מתקדם' הצגת תוכן מסמך - סימני ניקוד, בדקת שמסומן וי?

• הוסף לסימניות
עדכון:
למרבה הפלא,
עשיתי כיבוי והדלקה למחשב והכל חזר על מקומו בשלום.
תודה רבה לכל העונים.

• הוסף לסימניות
צריך שהמקלדת תהיה מוגדרת על עברית סטנדרטית (HE3)
באפשרות השנייה אי אפשר לנקד.

1672321280922.png

• הוסף לסימניות
צריך שהמקלדת תהיה מוגדרת על עברית סטנדרטית (HE3)
באפשרות השנייה אי אפשר לנקד.

צפה בקובץ המצורף 1276645
גם באפשרות השניה אפשר לנקד.
ההבדל הוא שעברית סטנדרטית היא פריסה חדשה שבה מנקדים עם alt ימני, ועברית רגילה היא הפריסה הישנה בה מנקדים עם caps lock.
אפשר להסיר את המיותרת בכניסה להעדפות שפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה