הוראות צביעה???... כשנפתח פרק חדש אני אוהב להכניס לאווירה ע"י מבט רחב ושאי אפשר רחב מי יודעמה
אז לתת פריים מפורט
מצורף סקיצה אינק הורואות צביעה
כן אני יודע א: סבתא ז"ל מרוסיה ב: לפני שהתחלתי עיינתי בהרבה תמונות של רוסיים למיניהםאיך אתה מצייר את הרוסים שייראו כ"כ רוסיים?
נכון . סגלוביץ לא צריך כלכך מלא הוא מקצוען . זה בשבילי כי בציור מפורט אני לא סגור עד שאניהוראות צביעה???
זה הוראות הצביעה שלך?
עוד שניה כבר צבעת את כל העמוד...
הצלוחעס ושתמכרו מלאאאא
הכתמים הלבנים על הלחי ועוד מקומות זה אמור להיות ( בפיניש) מלא מהצבעממש יפה!, רק תרשו לי להעיר למרות שאני לא במקצוע, אבל הסיד נראה מוזר.
טוב, אז סליחה שהערתי, בורה שכמותי.......................הכתמים הלבנים על הלחי ועוד מקומות זה אמור להיות ( בפיניש) מלא מהצבע
שמסביבו כאן זה רק מעין סקיצת צבע מדגמית שאוכל לקבל מושג על איך יצא הציור
וגם לכוון את הצבעי למה אני רוצה כאן![]()
חס וחלילה תמיד אם יש מה להעיר תעירי עין של צלם יש זווית אחרת ויש לי מה ללמודטוב, אז סליחה שהערתי, בורה שכמותי.......................
הרבה הצלחה!
וואו וואו איזה רמה...
שמע, אתה טוווב!
כל פריים- מדויק ומסודר לפרטים, רואים שיירשת את הגנים הרוסיים...
תודה, לא שכחתי... פשוט הייתי נורא עסוק השבוע... מוצ"ש בע"ה בלנ"ד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים