- הוסף לסימניות
נראה לי פחות כדאי להזמין מעליאקספרס.
או שכבר אחרי שהתקנת פעם ראשונה, אז נשאר רק להכניס את הסים וזהו?!?!??!?
או שכבר אחרי שהתקנת פעם ראשונה, אז נשאר רק להכניס את הסים וזהו?!?!??!?
למה?נראה לי פחות כדאי להזמין מעליאקספרס.
אני משער,למה?
תלוי בנטסטיק.או שכבר אחרי שהתקנת פעם ראשונה, אז נשאר רק להכניס את הסים וזהו?!?!??!?
אם אתם צריכים את הנטסטיק כאן ועכשיו אכן אלי אקספרס לא יעזור לכםאני משער,
אני לא אומר מידיעה...........
אוריאל מובייל כן יודע להגיד.............המוכר בחנות בד"כ לא יידע להגיד לך מה כל סוג, בשביל זה יש אותנו......
אוי.אוריאל מובייל כן יודע להגיד.............
משתמש גם בדגם הזהאנחנו קנינו כזה ואנחנו מאוד מרוצים ממנו (הדגם הזה עולה בארץ בסביבות ה300 ש"ח)
וכאן יש את זה בעוד כמה שקלים ועם משלוח מהיר
ק.ש.![]()
112.06₪ |מקורי ZTE MF79 MF79U 150Mbps 4g פס רחב נייד רשת כרטיס 4g wifi usb אלחוטי dongle מודם + 2PCS אנטנת PK E8372h e5573|3G מודמים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
בהצלחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים