****הנספח לאתגר הדו שבועי: "הבלתי אפשרי"****

• הוסף לסימניות
האמת שגם אני חטפתי חלחלה מהציור שלך, ישי
אבל נראה שהילדה קלטה שמשהו קורה פה, ועוד רגע יגיחו כל חיות היער - שהן בעצם חברות שלה, ויראו לענק המגעיל הזה את הכיוון... מקווה מאוד!
בכל מקרה העברת טוב כ"כ את האוירה, וההבעות... ציור נמבר וואן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ronitg;2240876:
האמת שגם אני חטפתי חלחלה מהציור שלך, ישי
אבל נראה שהילדה קלטה שמשהו קורה פה, ועוד רגע יגיחו כל חיות היער - שהן בעצם חברות שלה, ויראו לענק המגעיל הזה את הכיוון... מקווה מאוד!
בכל מקרה העברת טוב כ"כ את האוירה, וההבעות... ציור נמבר וואן!

רונית את מלאך.
עכשיו אני יכולה לישון בשקט עם happy end. הזה
תודות!:eek:

• הוסף לסימניות
נו באמת, קצת הגזמתם.

ולי תמיד אמרו שהציורים שלי חמודים מדי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ishai;2240910:
ולי תמיד אמרו שהציורים שלי חמודים מדי...[/COLOR]

זאת הבעיה, שהילדה חמודה מידי.
קדימה ישי, מחכים לציור המשך שירגיע את כולנו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ronitg;2241014:
זאת הבעיה, שהילדה חמודה מידי.
קדימה ישי, מחכים לציור המשך שירגיע את כולנו

הנה:
צפה בקובץ המצורף 315504

סוף טוב הכל טוב,
התברר שהענק בכלל צמחוני, ומשוגע על פירות יער, וכל מה שהוא רצה זה לקטוף כמה פירות שגדלו על השיחים שמאחורי הבית...ולהכין ארוחת צהרים לו ולילדה!

והם חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה.
זהו.;)

קבצים מצורפים

• סוף.jpg
    KB 873.4 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
איזה יופי הסיום, הקפתה את הבעיה מכל כיווניה- גם לא הרס את הבית, מצא משהוא אחר לכרסם והילדה כבר לא לבד!:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ishai;2241327:
הנה:
צפה בקובץ המצורף 315504

סוף טוב הכל טוב,
התברר שהענק בכלל צמחוני, ומשוגע על פירות יער, וכל מה שהוא רצה זה לקטוף כמה פירות שגדלו על השיחים שמאחורי הבית...ולהכין ארוחת צהרים לו ולילדה!

והם חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה.
זהו.;)

וואו!
זה טובבב!!!

צחקתי כהוגן.
לזה אני קוראת יצירתיות!

• הוסף לסימניות
מה עם האתגר?
מתי התוצאות?

• הוסף לסימניות
יפית, היום גיליתי את תמונת הפרופיל החדשה שלך, ואני לא מפסיקה לצחוק...
היא דומה לחברה טובה שלי בצורה מדהימה. נראה כאילו ציירת קריקטורה שלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הפסקת אש;2250906:
יפית, היום גיליתי את תמונת הפרופיל החדשה שלך, ואני לא מפסיקה לצחוק...
היא דומה לחברה טובה שלי בצורה מדהימה. נראה כאילו ציירת קריקטורה שלה

חחח..
אולי תציעי לה ונתחלק באחוזים---

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה