- הוסף לסימניות
נכתב ע"י SAM2;1638810:לדוג׳:
העבודה שלי היא אינה ממש טיפוגרפייה
כיון שזאת הפעם הראשונה שלי באתגר, ולא
ממש הבנתי במה מדובר.
לא נורא, לפעם הבאה![]()
לכולנו זה הפעם הראשונה באתגר הזה....
לאט לאט מתמקצעים ולומדים
אחד מהשני!
נכתב ע"י SAM2;1638810:לדוג׳:
העבודה שלי היא אינה ממש טיפוגרפייה
כיון שזאת הפעם הראשונה שלי באתגר, ולא
ממש הבנתי במה מדובר.
לא נורא, לפעם הבאה![]()
נכתב ע"י שרחיה;1643020:הסבר קטן לעבודה שלי...
קוביות צבע עם האותיות CMY, ובחלל שנוצר מהחץ רואים את האות K.
נכתב ע"י איטה מרמורש;1644779:לסגור עניינים?
נכתב ע"י איטה מרמורש;1645724:יש לכם שלושה ימים להראות את היצירתיות שלכם.
באיזו צורה עדיין לא העמידו כאן את הCMYK?
אולי בעיגול או משולש?
ניקוד גבוה ינתן ליצירה שיש בה הכל מלבד האותיות המשעממות הללו.
(לא שיש לי משהו נגדן, ממש לא. רק שחבל לי לראות שאחוז גבוה מאד מהיצירות נגזר מהשראה של יצירות קודמות)
ובאמת, צבע הוא תחום כ"כ רחב, וסקלת הצבעים לא אמורה להיות הנושא אלא הכלי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים