מידע שימושי הנפקת דרכון ראשון

• הוסף לסימניות
אני כבר נכנס לאתר וקובע תור.

עובד לשלב של התשלום, ממלא את כל הפרטים שלי, ואז בום! "ארעה תקלה, נא ליצור קשר במייל...".

הנס הוא שזה קרה לי (בכל שלושת הפעמים) לפני מילוי פרטי האשראי, ככה שאני לא חושש מתשלום כפול.
אני פשוט חושש שלא אקבל דרכון...

למישהו יש מושג מה קרה?

• הוסף לסימניות

עובד לשלב של התשלום, ממלא את כל הפרטים שלי, ואז בום! "ארעה תקלה, נא ליצור קשר במייל...".

הנס הוא שזה קרה לי (בכל שלושת הפעמים) לפני מילוי פרטי האשראי, ככה שאני לא חושש מתשלום כפול.

למישהו יש מושג מה קרה?
גם לי זה קרה כמה פעמים, פשוט חיכיתי לשעה יותר ריקה וריעננתי את הדף

• הוסף לסימניות
אם 23:23 הינה שעה ריקה, אזי אין עצתך מועילה.

או שמא עלי להמתין ל03:03 לפנות בוקר?
שעה ריקה..
המלצתי לפתוח מחדש את הדף.
זה קרה גם לי לפני מס' חודשים, חיכיתי קצת, והבעיה הסתדרה

• הוסף לסימניות

למישהו יש מושג מה קרה?
קרה לי גם
אז גלשתי דרך אורח וזה היה בסדר
אתר ממשלתי, אני לא מצפה ממנו שיהיה יעיל במיוחד..

• הוסף לסימניות

למישהו יש מושג מה קרה?
את יכול לבצע תשלום במשרד הפנים עצמו,
אני גם עשיתי כך, קבעתי תור הגעתי ושילמתי במכונה מראש וישר ניגשתי לפקידה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה