מי התקין את מערכת המחשב? הדרייבר מעודכן?קניתי ביום חמישי מחשב חדש של חברת דל וכל פעם אחר מצב שינה הסאונד לא עובד, ורק אחר שמפעילים אותו מחדש הוא עובד.
מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע פתרון לבעיה?
גם לי יש לפעמים את הבעיה הזאת במחשב של ASUSקניתי ביום חמישי מחשב חדש של חברת דל וכל פעם אחר מצב שינה הסאונד לא עובד, ורק אחר שמפעילים אותו מחדש הוא עובד.
בהחלט יכול להיות קשורגם לי יש לפעמים את הבעיה הזאת במחשב של ASUS
יכול להיות שזה קשור לעדכונים של WINDOWS ?
תודה אבל לא הבנתי... להסיר לצמיתות? או אח"כ להתקין שוב?בהחלט יכול להיות קשור
תסיר את הדרייבר של השמע (אודיו) ממנהל ההתקנים ותפעיל את המחשב מחדש
להסיר לצמיתות בלי להתקין מחדשתודה אבל לא הבנתי... להסיר לצמיתות? או אח"כ להתקין שוב?
פתור בעיות צלילים לא עוזר?קניתי ביום חמישי מחשב חדש של חברת דל וכל פעם אחר מצב שינה הסאונד לא עובד, ורק אחר שמפעילים אותו מחדש הוא עובד.
את כל הבקרי קולאת מה להסיר מפה?!
תסירלהסיר או למחוק לגמרי?
אני מסיר ואז בכלל לא עובד הסאונד.תסיר
מצוין.אני מסיר ואז בכלל לא עובד הסאונד.
וכשאני מפעיל את המחשב מחדש הוא מתקין אותם מחדש
תבטל מצב שינה היברידיאחרי מס' דקות הסאונד התחיל לפעול, עשיתי שוב פעם מצב שינה, ואז שוב לא עובד הסאונד, ובמנהל התקנים ראיתי שחזרו כל בקרי הקול
אבל אז לא יהיה לו בכלל מצב שינהתבטל מצב שינה היברידי
powercfg -h off
רגיל יהיה , היברידי לאאבל אז לא יהיה לו בכלל מצב שינה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים