הסאונד בזמן הדגימה בפרמייאר מפריע

• הוסף לסימניות
מי יודע?
איך אפשר לסגור את הסאונד בזמן הדגימה בפרמייאר
כך - שלא ישמעו את הסאונד ברמקולים במן אמת-

(אני עורך באדיוס - ובאותו זמן -
כשיש לי קלטות לדגום אני דוגם בפרמייאר -
(אני עורך על הר-דיסק D ודוגם על E - או להפך)

אבל הסאונד של הדגימה מפריע לי לערוך!)

• הוסף לסימניות
בהגדרות של הרמקול במחשב "במערבל" יש אפשרות להשתיק את הסאונד של הפרמיאר

• הוסף לסימניות
אני יודעת....

אחרי אינסופ חפירות מצאתי את הדרך.

חבר את המסרטה למחשב והדלק
בחלון הדגימה לחץ על SETTING
בחלון הSETTING לחץ על EDIT
שם לחץ על SETTING (זה לא יופיע אם המסרטה כבויה או לא מחוברת)
יש לך שם לסמן וי אם את רוצה שהסאונד או הוידאו לא יוצגו תוך כדי דגימה. PRIVEW AUDIO ON DESKTOP / בטל את הוי

זהו.

אפשר לשמור פריסט של כל הגדרות הסיקוונס וזה כולל גם את ההגדרה הזו.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
זה ממש עוזר

זה ממש עוזר
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
וסתם עוד 'טיפ', מנסיון, אם הסאונד מהמצלמה עצמה מפריע לך בזמן הדגימה, אז פשוט תחבר לזה אוזניות..

• הוסף לסימניות
את המצלמה אפשר להשתיק בקלות :):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה