דרוש מידע הסבת רכב לגפ''מ (גז) מומלץ?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי מערכת גז לסוזוקי ליאנה 2005 ז"ל אחריה קניתי רכב חשמלי
הסוזוקי הלכה בגלל חוסר טיפול והזנחה אבל לפני כן שירתה אותי נאמנה למעלה מ60,000 ק"מ
ככה שכיסיתי את עלות הרכב (7000) +עלות התקנת המערכת (5,000) ונשאר עוד המון כסף (לחשמלי ולמגנומים :) בתחנות דלק)
אני עשיתי הסבה אצל מוסך עובדיה בתלפיות בירושלים ממש ממש נהנתי מהשירות מההתקנה ומהטיפולים התקופתיים (אפילו שהיה איזה קטע מעצבן עם מסמך חסר (אולי באשמתי) במשרד הרישוי)
מומלץ בחום על הסבה לגז חסכוני ויעיל

• הוסף לסימניות
הי יש לי קאמרי 2006 ואני שוקל להתקין מערכת לגז. מומלץ? אפשר את המספר של המוך בתלפיות?

• הוסף לסימניות
זה משתלם לקנות רכב שכבר עשה הסבה לגז ביד 2?
מה צריך לבדוק?

• הוסף לסימניות
זה משתלם לקנות רכב שכבר עשה הסבה לגז ביד 2?
מה צריך לבדוק?
צריך לבדוק שהותקן במקום מומלץ, וגם, שלא נסע יותר מידי קילומטר עם הגז.
וכמובן שאין תקלות בעניין.....
תלוי גם בדגם הרכב, יש רכבים שהגז "מתלבש" עליהם יותר טוב באופן כללי, ויש שפחות.

• הוסף לסימניות
אחד הדברים החשובים בהתקנה זה האיכות של המערכת וגם צריך מנוע עם שסתומים חזקים (אירופאים בד"כ).
במערכות הנפוצות בארץ החיישנים מתקלקלים מהר וגם המזרקים של הגז נסתמים מדי פעם (במערכות האלו חשוב שהגז יהיה נקי). לדעתי עדיף להשקיע במערכת גרמנית (אצלי הותקן לפני כ-8 שנים בלי תקלה אחת).
אם אתה מאיזור ירושלים אני מכיר מתקין וותיק וסובלני, אני חושב שהוא יחסית זול ואמין והוא יגיד לך אם מומלץ לדעתו להתקין במנוע הזה
אם עדין יש לך את המספר אשמח לקבלו .תודה!

• הוסף לסימניות
מה הסיפור שבכל התחנות במרכז וגבעת זאב אין גז קשור לחורף או חשש מאיראן?
מישהו יש לו מידע מה הצפי

• הוסף לסימניות
ע"פ מידע ששמעתי מכלית נתקעה בים היא כבר הגיע לישראל ביום ראשון והתחילו בחלוקה (ודרך אגב בתלפיות כבר ביום ראשון) . בשבילי זה היה פעם ראשונה לאחר ההתקנה ומאד התבאסתי שלא מצאתי גז אם זה דבר שקורה כדאי ליצר מקום לעדכון אם קיים במלאי

• הוסף לסימניות
היום לא היה גז בתחנה של פז בבית מאיר לכיוון ירושלים
וגם לא בתחנה של פז בכביש 38
נשמח שמי שיודע איפה יש גז שיעדכן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה