קשקושי אורייתא
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אני אישית עשיתי כמה פעמים ועבדברור
צריך שבן אדם אחד יגיד את הכל
ברור שלסגולה כל כך עוצמתיתצריך הרבה השקעה
אני מכיר הרבה שעשו ועבד להם
אני אישית עשיתי כמה פעמים ועבדברור
רב מיילך בעצמו בקולו אומר שאפשר לחלקברור
גם אני מכיר רווק שניסה ולא עבד לואמרתי שנה שעברה ולא התחתנתי
על ספר הבטחתי ונושעתי יש אלפי ספרים הבטחתי ולא נושעתי..גם אני מכיר רווק שניסה ולא עבד לו
לפי מה שאני זוכר הוא ניסה עוד פעם-וגם לא עבד...
ומה זה אומר?על ספר הבטחתי ונושעתי יש אלפי ספרים הבטחתי ולא נושעתי..
שלא כל סגולה זה 100% עובדומה זה אומר?
....
לא בטוח שזה לא עבדגם אני מכיר רווק שניסה ולא עבד לו
לפי מה שאני זוכר הוא ניסה עוד פעם-וגם לא עבד...
אני רואה את הנושא של הסגולות בצורה כזומצחיק אותי הדיון הזה של עבד או לא עבד.
זו תפילה לא בנקט.
לעניות דעתי, כל העניין הזה של ה'מסחרה' שעשו עם הסגולות, פשוט שיבש לנו את ההסתכלות התקנית על הנושא הזה.
זה פשוט נשמע תחרות בנקים איפה מצליחים למשוך יותר כסף בפחות זמן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים