תאורת חרום
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
טלטלה דרמטית בשוק התקשורת: שר התקשורת יועז הנדל חתם על התקנות שיביאו לביטול הדרגתי של דמי הקישוריות. הנפגעים העיקרים מהמהלך קווי הנייעס שמרוויחות הון מדקות שיחה, וכן קווי שירות טלפוניים
אומרים שזה מישהו פרטי שמפעיל אותוקו תחבורה ציבורית ימשיך ?
יהיה הרבה פחותלא יהיה קווי תוכן???
אלו לא אמורים להיפסקקוי ההטרדה לתרומות בשעה 23:96
כבר הסבירו כאן 101 פעם לפחות, שהצינתוקים לא רק שלא יפסקו,הכי חשוב שייפסקו
קוי ההטרדה לתרומות בשעה 23:46
קוי ההטרדה לנייעס
וכד'
אלי מתקשר עוד מידי פעם הרב אורי זוהר זצ''ל.
אני מעריך את הפעולות של העמותות, אבל אני לא מתכוון לתרום לכאלו שפשוט מטרידים אותי, סורי.
נכון מאודלפני שאתם שמחים כל כך
תבדקו בכמה קוים אתם או בני משפחתכם משתמשים בכל יום.
זמני אוטובוסים
בתי כנסת וחסידויות
ווצאפים משפחתיים
קוי לימוד תורה
ועוד ועוד
זה אירוע משנה חיים.
ואגב, אני לא בטוח שההטרדות של ההתרמות יפסקו...
אולי להיפך, וכמו שנתבאר בהודעה מעלי..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים