דרוש מידע הסוף של בעל גאווה? איך אני מקבל לידי מאמר שלא פורסם?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שלום
לא מצאתי אשכול איפה שאני יכול לכתוב את השאלה, אז אני כותב את זה כאן.

הסיפור הוא שחשבתי שאני מאד מוצלח, וכתבתי מאמר, הייתי בטוח שזה יתפרסם ואקבל מאתיים תודות...

אז זה הסוף של בעל גאווה... בתחילה היה כתוב לי "בינתיים התוכן אינו מוצג בפני הגולשים", עברו כמה ימים ופתאום אני רואה שהמאמר נמחק לגמרי.

אין לי חלילה טענות על אף אחד ובפרט לא על המנהלים המסורים, הם מקצוענים יותר ומבינים יותר מה טוב ומה יפה, רק כיון שביצעתי שינויים בעת שהמאמר היה בטיוטה על האתר, הייתי שמח לקבל לידי המאמר כפי מה שהעליתי לאתר.

בברכה
יוסלה

• הוסף לסימניות
שלום

הסיפור הוא שחשבתי שאני מאד מוצלח, וכתבתי מאמר, הייתי בטוח שזה יתפרסם ואקבל מאתיים תודות...

אז זה הסוף של בעל גאווה... בתחילה היה כתוב לי "בינתיים התוכן אינו מוצג בפני הגולשים", עברו כמה ימים ופתאום אני רואה שהמאמר נמחק לגמרי.

אין לי חלילה טענות על אף אחד ובפרט לא על המנהלים המסורים, הם מקצוענים יותר ומבינים יותר מה טוב ומה יפה, רק כיון שביצעתי שינויים בעת שהמאמר היה בטיוטה על האתר, הייתי שמח לקבל לידי המאמר כפי מה שהעליתי לאתר.

בברכה
יוסלה
תתייג את הכלבוייניק זה יעזור יותר...

• הוסף לסימניות
שלום

בברכה
יוסלה
זה מתחיל לסקרן תן כמה סקופים על המאמר

• הוסף לסימניות
בכיף!
אשלח לך בפרטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה