הסנדלר לא הולך יחף ?

• הוסף לסימניות
סוף סוף החלטתי לשפר את האתר,
יומיים שלוש של השקעה וזה מה שיצא http://website.org.il/
אני לא מעולם התכנות, כך שאם משהו לא תקין אשמח לשמוע מהמקצוענים כאן.

• הוסף לסימניות
אני גם לא מתחום התכנות, אבל העמוד הראשי שוקל יותר מ8 מגה (2 תמונות של 4 מגה כל אחת) דבר שגורם לטעינה איטית של הדף, מומלץ לדחוס את התמונה שתהיה יותר קלה

• הוסף לסימניות
אני גם לא מתחום התכנות, אבל העמוד הראשי שוקל יותר מ8 מגה (2 תמונות של 4 מגה כל אחת) דבר שגורם לטעינה איטית של הדף, מומלץ לדחוס את התמונה שתהיה יותר קלה
תודה רבה,
בתחילה אכן ידעתי שצריך להקטין ושכחתי לעשות זאת אצלי.
תודה , אני מסדר את זה כעת.

• הוסף לסימניות
נראה טוב האתר.
מומלץ מאוד לעשות עריכת לשון.

• הוסף לסימניות
בעזהי"ת

אישית אהבתי את האפקטים של הגלגול.

עד העריכת לשון יש משהו שלכא' מפריע יותר:

צפה בקובץ המצורף 291986

בהצלחה!
תודה רבה,
אתה מתכוון למילה בסוף שורה במקום בשורה הבאה ?
א"כ תודה כעת סדרתי , במצב עריכה העמוד צר, ואז זה נראה בסדר
בזכותך שמתי לב להבדל.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד בהצלחה!
הייתי נותנת טיפה יותר רווחים בין מקטע למקטע
קצת צפוף לי
upload_2017-10-21_23-56-21.png
upload_2017-10-21_23-56-43.png

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה