מידע שימושי הסעות לבתי חולים בתשלום

• הוסף לסימניות
בעבר היו הסעות ממודיעין עילית לבתי חולים בירושלים. איני מוצאת פרסום שלהם. הם פעילים עדיין?
א"כ כיצד פונים אליהם?
תודה למסייעים.

• הוסף לסימניות
אמור להיות בעמוד האחרון של שערי העיר, הסעות לבתי חולים, או שיש טלפון של גב' שדמי מעזר מציון ,היא מאוד שמחה לעזור, ניתן להתקשר אליה ולברר על נסיעות היום לבתי חולים, לא רק בירושלים, פנו אלי לאישי אני ייתן את המס' שלה

• הוסף לסימניות
עזר מציון זה הסעות ע"י נהגים מתנדבים אני מחפשת את ההסעות בתשלום.
לצערי אין לי את שערי העיר. ובקווים לא מצאתי את המספר.

• הוסף לסימניות
בבקשה- לא איכותי כ"כ אבל אפשר לראות

קבצים מצורפים

• 20170515_091740.jpg
    20170515_091740.jpg
    KB 147 · צפיות: 110
  • הוסף לסימניות
אם זה לא מספיק ברור אז הנה המספר:
הסעות ישראל- 053-3112824

יוצא מקרית ספר ב 8:40. ברכפלד- ליד משכנות תמר ב 8:50.
נסיעה מהירה וחלקה.
מגיעים לשע"צ בערך ב 9:40, להדסה ע"כ :9:50

20 ₪ לנוסע

• הוסף לסימניות
תודה רבה
ושאלה נוספת למנוסות
אם אני צריכה להיות בהדסה עין כרם בשעה 2.30 מתי צריך לצאת ממודיעיו עילית?
ההסעות לא רלוונטיות לשעה הזו.

• הוסף לסימניות
לדעתי ב12 וחצי.
את לוקחת קו 310/320/330/340 עד צומת רמות,
משם לתחנה מרכזית - 67/31/32 ועוד...
משם רכבת עד הר הרצל
ומשם קו 27 עד הדסה עין כרם.

זה ארוך ומסייט אבל קחי את זה בחיוך שהסיוט ילך רק על הנסיעות ולא על הבריאות ח''ו!

בשורות טובות!!!

• הוסף לסימניות
הדרך באופן שכתבו למעלה לוקחת כשעה ושלושת רבעי.

בשעות שיש קו 304, הדרך הטובה ביותר ליסוע היא ב 304 עד גשר המיתרים ומשם רכבת קלה להר הרצל ואז קו 27. כך הדרך לוקחת חצי שעה פחות. אבל לא תמיד רלוונטי 304.

מה שכן-
יש הסעות מהשכונות בירושלים [אזור שמואל הנביא, בר אילן, בעלזא] כל שעתיים להדסה. ואז אפשר לקחת אוטובוס רגיל ולרדת בבעלזא או שמגר ולעלות שם על ההסעה הזו.
אני יכולה לברר את המספר שלהם אם זה עדיין רלוונטי.
זה יכול לעזור גם בחזור. יוצא כל שעתיים מהדסה 14:00, 16:00, 18:00 וכו'. צריך להתקשר חצי שעה לפני לתפוס מקום.

• הוסף לסימניות
שלום,
אם אפשר לכתוב את המספר של ההסעה מהשכונות בירושלים להדסה,
זה ממש יעזור,
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה