אם בא לך להסתבך עם ההנהלה, סבבושתודה. אני אשמח
אם אכתוב לך מייל פה ואמחוק מיד, זה בסדר?
כן כן ישר כשבאתי להירשם בדקתי האם מישהו חשב על זה לפני והתלהבתי עמוקות להיות הראשונה שזוכה
אני ממש ממש אוהבת את השם הזה מתחשק לי לקרוא ככה לילדה שלי![]()
גם אניואגב אני רואה את העיגול שלי בכחול![]()
וואוו תודה!ארבע ההסכמות ספר חובההה הלוואי שילמדו את העקרונות בבית הספר לכולם
פשוט חובה לקרוא זה הבסיס של הבסיס של להבין את העולם ואת האנשים
ספר מדהים
תודה רבה, באמת קיבלתי רושם שהוא נקי למדי, תודה רבה על המידע!לגבי ארבע ההסכמות - ידוע שהרבה ראשי ישיבות אפילו קראו אותו
כמוני כמוך...אני ממש ממש אוהבת את השם הזה מתחשק לי לקרוא ככה לילדה שלי![]()
זה גבולי בין כחול לסגול, עכשיו העמדתי את המסך בכמה זוויות, פעם זה היה סגול ופעם כחול.ואגב אני רואה את העיגול שלי בכחול![]()
בדיוקזה גבולי בין כחול לסגול, עכשיו העמדתי את המסך בכמה זוויות, פעם זה היה סגול ופעם כחול.
מעניין! באמת זה לא כחול כמו שלך וזה נוטה לסוג של סגול עמוקכמוני כמוך...
באמת שהשם מצלצל לי טוב באוזן.
זה גבולי בין כחול לסגול, עכשיו העמדתי את המסך בכמה זוויות, פעם זה היה סגול ופעם כחול.
בכל אופן, הגוון הזה לא הולם את לינאר.
דחוף!!! מתאים לה משהו כסוף כמו ניצוץחייבים לדבר עם ההנהלה!![]()
תודה רבה! מגרה ממש לקרוא...4 ההסכמות
1. "שמרו על טוהר המילה" – המילה היא הכוח העומד לרשותנו. מילה היא הוצאה לפועל. מילים יכולות לבנות ולהרוס עולמות שלמים.
2. "אל תיקחו שום דבר באופן אישי" – שום דבר ממה שאנשים עושים, לא נעשה בגללנו אלא בגללם! מתוך העולם שלהם, הצרכים המניעים שלהם ולא שייך אלינו בכלל..הם בלבד אחראים לו, הוא שלהם. ברגע שאנחנו לא לוקחים אישית אנחנו מחוסנים מחיי סבל.
3. "אל תניחו הנחות" – קיימת בנו נטייה להניח הנחות לגבי כל דבר, והבעיה היא שאנחנו חושבים ומאמינים שהן אמת וזה יוצר המון בעיות. בני אדם נוטים להניח שהם יודעים מה חשים או חושבים אנשים אחרים, ובהתאם לכך הם מקבלים החלטות שגויות. כל מאבקי השליטה בין בני אדם מקורם בהנחת הנחות.
4. "עשו תמיד כמיטב יכולתכם" – זהו ההסכם המאפשר לשלושת הקודמים להפוך להרגלים מושרשים. לעשות כמיטב יכולתנו פירושו לעשות את המקסימום שאנחנו מסוגלים, ואז לא תהיה לנו סיבה לשפוט את עצמנו ולא נסבול מרגשי אשמה, ותמנעו מהלקאה עצמית. זו הרגשת שחרור נהדרת…
יש הרבה חכמה בספר זה ועצות כה פשוטות שיכולות לחולל טרנספורמציה בחיים שלנו, אם רק נדע ליישם את 4 ההסכמות כדי לחיות חיים איכותיים ומלאים.
סגול?, לא כולם רואים את אותו הצבע?ועוד ד"א, לא יודעת למה, אבל העיגול הסגול (הפרופיל של הניק שלך) ממש לא משתלב עם השם![]()
את רואה כחול?סגול?, לא כולם רואים את אותו הצבע?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים