הספר "חווית משתמש" של טל פלורנטין

• פותח הנושא free
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קראתם אותו? הוא שימושי?
התכנים נקיים ומתאימים?
האם יש מישהו שיכול להשאיל אותו?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח להשאיל אוותו
כאן בבני ברק
תודה!

• הוסף לסימניות
אתם רוצים לשאול את הספר, לא להשאיל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרשי;2418002:
אתם רוצים לשאול את הספר, לא להשאיל

נכון, ואנחנו מחפשים מישהו שרוצה להשאיל לנו :)

• הוסף לסימניות
הספר נפלא ממש!
מכניס אותך עמוק לעולם המושגים, בנימה אישית, אף פעם לא קראתי ספר מעשי כל כך.

יש לי אותו, הוא כבר מושאל, אבל אמור לחזור אלי כנראה :)
אבל... יש לי את המהדורה הקודמת שלו והבנתי שבמהדורה החדשה יש תוספות לכל עולם המובייל.

עדיין אני חושבת שכדאי שהספר יהיה בבית, הוא בא לשימוש שוב ושוב בתהליך עבודה מתמשך.

• הוסף לסימניות
נעמי, תודה
אם אני מעוניינת לרכוש ספר טוב בנושא(בעברית כמובן), אז הספר הזה הוא המומלץ ביותר?

• הוסף לסימניות
מי שמעניין אותו ספר באנגלית אז יש את dont make me think by steve krug ספר מעולה! פשוט כיף לקרוא אותו, חווית משתמש של קריאה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליז;2418752:
נעמי, תודה
אם אני מעוניינת לרכוש ספר טוב בנושא(בעברית כמובן), אז הספר הזה הוא המומלץ ביותר?

הוא הספר המקיף היחיד בעברית בתחום. אבל מוצלח במיוחד.
ברשת יש למצוא הרבה תוכן טוב, אבל זה לא מסודר לפי הסדר, והולך שלב אחרי שלב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה