דרוש מידע הספר "ידידיה" מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
בס"ד
אשמח לשמוע עליו...

• הוסף לסימניות
מה מסופר בו? של מי הוא?

• הוסף לסימניות
מה מסופר בו? של מי הוא?
של נעמי אלבינגר.
מסופר בו על סיפור חיים של בחור ישיבה שמאשימים אותו בפשע... משהו מעורר השראה.
נהניתי מכל רגע של קריאה.
כתוב בצורה מדהימה ונוגעת.
הייתי פועלת להוצאת חלק ב' דחוף!

• הוסף לסימניות
זה ממש כתוב בצורה של סיפור חיים,
ומצד שני זה כל כך נוגע ללב. ספר למעמיקים!

• הוסף לסימניות
ואו אחד הספרים שהיה כיף לי לקרוא.
חיזק אותי המון! באמונה.
פעם ראשונה - בחוויה שלי לפחות, שספר קריאה ממש מצליח להזיז אצלי דרכי חשיבה לאמונה.
מאוד נהנתי לקרוא את הספר, ואצלינו בבית הוא נקרא ע"י כולם בשקיקה,
ספר מאוד שואב,
מתואר יפה,
קל להתחבר לדמויות.
וכמובן לדרך של ידידיה,

• הוסף לסימניות
ספר מדהים יש לי באנגלית ועיברית
המסר ברור ומחזק - אין עוד מלבדו - ספר שלא רק סיפור אלא מעביר מסר
קיבלתי את הספר אישית מהרב טרוויס מהר נוף שהספר היה הרעיון שלו והוא עמד מאחורי הספר, ונעמי כתבה אותו - בצורה מעולה
מאד מחזק ואני ממש ממליצה
באמת ספר טוב שאינו ביזבוז זמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה