מידע שימושי הספר קול בדממה נשמע

• הוסף לסימניות
ישן למדי.
יש למישהו באזור אשדוד? אין להשיג בחנויות כבר.
תודות!

• הוסף לסימניות
לקנות או להשאיל?
יש לי להשאיל בי-ם

• הוסף לסימניות
נדמה לי של אחת בשם בתיה (?)
אישה נפלאה שיצא לי לפגוש.
הסיפור היה באחת ההופעות של הסמינר הישן, כשבסיום היא (שזהו סיפור חייה) עלתה על הבמה.
אולי טעיתי בשם הספר.

• הוסף לסימניות
בתיה ברג?

• הוסף לסימניות
זהו סיפרה של גב' בתיה ברג שתח"י
שנכתב ע"י גיסה ר' שלמה זלמן זוננפלד זצ"ל

לא טעית בשם הספר

• הוסף לסימניות
יש לי. בפתח תקווה.
יכול לעזור לך?

חני

• הוסף לסימניות
תודה! אבל מעדיפה קרוב לבית, שאוכל להחזיר ביתר קלות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rachelf305;2088004:
יעזור לך בירושלים לקניה או להשאלה
ההורים שלי מוכרים (סבא שלי כתב אותו)

אשמח לקבל באישי פרטים איפה לקנות בירושלים.
כ"כ את יודעת אולי אם יש את הספר בתרגום לאנגלית?

כשהייתי ילדה, בכל פעם שקנינו את הספר, אבא שלי היה נותן אותו במתנה לאנשים שהיו צריכים חיזוק... עד שהמהדורה באנגלית אזלה.

אני אשמח לקנות אותו עבור הבנות שלי.

• הוסף לסימניות
לי יש באשדוד, אבל בהשאלה כמובן.
05267-45044

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rachelf305;2088004:

מה הרקע של הספר וכמה הוא עולה?

• הוסף לסימניות
אני רוצה דחוף לקנות אותו בירושלים. היכן????

• הוסף לסימניות
אני גם מעוניינת לקנות.

הספר העוצמתי ביותר שקראתי בחיים.

איך יוצרים קשר?

• הוסף לסימניות
שלום רב,

אשמח לקנות את הספר קול בדממה נשמע. האם תוכלי לתת לי את מספר הטלפון של ההורים שלך כדי שאוכל לרכוש דרכם?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה