דרוש מידע הסרט אין סוף על ההפקה איילת איינהורן במופע חדש

• הוסף לסימניות
היה פשוט מ-ט-ו-ר-ף!!!!!!כל רגע-הנאה!!!השחקניות,השירה,וכו...צריכה דחוף עוד הופעה,או שיופיעו עוד פעם

קבצים מצורפים

• IMG_1200.JPG
    IMG_1200.JPG
    2.8 MB · צפיות: 236
  • הוסף לסימניות
מחר בעז"ה אלך ואגיד לכם איך היה
בינתיים אני צריכה לשכנע את אמא שלי שתבוא גם..
מתאים גם לנשים? תכתבו תגובותת

• הוסף לסימניות
מה שאני יודעת שיהודית בלוך-
נשמההה אין דברים כאלו באמתת
היא נתנה לי את כל החשק לבוא
חולה עליה אין מישי יותר טובה ממנה עם קול יפה באמתת
שאפו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אפשר עוד פרטים?
איפה יש ומתי?
איפה אפשר לקנות כרטיסים?

• הוסף לסימניות
אני קניתי באתר גלאטיקט
יש שם עוד מקומות למופעים היום יש 2 אחד ב21:00 ואחד ב 18:00 עדיין יש מקומות בודדים
יש לי סרטון קצר מההופעה ונראה מטורף
אני לא מליחה לשלוח בגלל סוג הקובץ

• הוסף לסימניות
הייתי, וחייבת לומר..
בחיים לא הייתי בכזה מופע מ-ט-ו-ר-ף!! (והייתי בהמוןן)
הכל, התפאורה, השחקניות פסיכיות הזויות, הזמרת המושלמתתתתתת
איןןןןןן כאלה דברים באמתתתת ואווווווו נדלקתי ממליצה בחום ברותחחח!!
תגיבו גם אם הייתם או מתלבטות אם ללכת..
אני יסדר אותכם:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה