הסרתי את תוכנת וויפרי אבל עדיין לא מצליחה להתחבר לרשתות אחרות

• הוסף לסימניות
היה לי את תוכנת וויפרי על המחשב. הסרתי אותה- כמובן בתשלום לנטפרי.
עכשיו כשאני מנסה להתחבר לרשת אחרת- לא של נטפרי, המחשב מתנהג כאילו מותקן עליו וויפרי- מראה שיש אינטרנט ואז כשאני מנסה להכנס לדף כלשהוא הוא רושם לי שאין אינטרנט. דיברתי היום עם נטפרי הנציגה טענה בכל תוקף שזה לא קשור לוויפרי וזה קשור להגדרות של המחשב.
אני מנסה להבין איך זה קשור להגדרות של המחשב אם הוא מתחבר לרשתות רק של נטפרי....
מישהו נתקל בזה פעם????
זה דיי דחוווף לי

• הוסף לסימניות
מה שרק לא יהיה- מלבד נטפרי לא מגיעים לכשרות האמיתית והרצויה לאנשים החרדים מפגם העיניים והמחשבה... וד"ל
אני לצערי נפלתי עם סינון במשרד שאני עובד ( אני מפחד לכתוב את שמם -תביעות דיבה וכדו'.. שמם מתחיל בנ... ונגמר ב ..יב) ואני יסביר, אמת שכל האתרים שם סגורים ומה שאני צריך אני מבקש ומה שלא אתר בעייתי דהיינו שהוא לא הכי בעייתי.. נפתח אבל נפתח לגמרי!!! ללא שום סינון אפילו על התמונות הכי גרועות בתבל!!! בלי לפרט..
ראו דורותיכם בידכם !!!
לכו על נטפרי!!!
מאת אחד שנפל:cry:...וקם..(y)

• הוסף לסימניות
מה שרק לא יהיה- מלבד נטפרי לא מגיעים לכשרות האמיתית והרצויה לאנשים החרדים מפגם העיניים והמחשבה... וד"ל
אני לצערי נפלתי עם סינון במשרד שאני עובד ( אני מפחד לכתוב את שמם -תביעות דיבה וכדו'.. שמם מתחיל בנ... ונגמר ב ..יב) ואני יסביר, אמת שכל האתרים שם סגורים ומה שאני צריך אני מבקש ומה שלא אתר בעייתי דהיינו שהוא לא הכי בעייתי.. נפתח אבל נפתח לגמרי!!! ללא שום סינון אפילו על התמונות הכי גרועות בתבל!!! בלי לפרט..
ראו דורותיכם בידכם !!!
לכו על נטפרי!!!
מאת אחד שנפל:cry:...וקם..(y)
אל דאגה. בבית יש לי רשת של נטפרי.
זה פשוט מידי פעם שאני נתקעת אני מתחברת לרשת אחרת, כשאני לא בבית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה