מידע שימושי הסרת ווינדוס 11 וחזרה לווינדוס 10

• הוסף לסימניות
שלום לכולם ,
אני התקנתי את ווינדוס 11, וכנראה מכיוון שזה עדיין מערכת הפעלה חדשה יחסית יש לה המון באגים, והיא תוקעת לי את המחשב כל הזמן,:mad::mad:
(מדובר במחשב 2021 עם 32 זיכרון ראם- זאת אומרת שהוא הכי מהיר שיש היום בשוק) עד עכשיו בווינדוס 10 הוא רץ כמו טיל ואז מאז שהתקנתי את ווינדוס 11 הוא נתקע כל רגע , מפעיל את עצמו מחדש לפחות כל שעה (ולא שומר נתונים) .:eek::eek::mad::mad:
כשהתקנתי היה כתוב שתמיד אפשר להחזיר לווינדוס 10, ואני לא מוצאת איך עושים זאת.....
מישהו יודע איך מחזירים לווינדוס 10? (אני רוצה לבנתיים עד שהבאגים של המערכת יעברו ואז אני יתקין מחדש)
תודה רבה רבה :giggle:

• הוסף לסימניות
שלום לכולם ,
אני התקנתי את ווינדוס 11, וכנראה מכיוון שזה עדיין מערכת הפעלה חדשה יחסית יש לה המון באגים, והיא תוקעת לי את המחשב כל הזמן,:mad::mad:
(מדובר במחשב 2021 עם 32 זיכרון ראם- זאת אומרת שהוא הכי מהיר שיש היום בשוק) עד עכשיו בווינדוס 10 הוא רץ כמו טיל ואז מאז שהתקנתי את ווינדוס 11 הוא נתקע כל רגע , מפעיל את עצמו מחדש לפחות כל שעה (ולא שומר נתונים) .:eek::eek::mad::mad:
כשהתקנתי היה כתוב שתמיד אפשר להחזיר לווינדוס 10, ואני לא מוצאת איך עושים זאת.....
מישהו יודע איך מחזירים לווינדוס 10? (אני רוצה לבנתיים עד שהבאגים של המערכת יעברו ואז אני יתקין מחדש)
תודה רבה רבה :giggle:
בדקתם את האפשרות ל'חזור' דרך ההגדרות ?
(להכנס להגדרות ושם לחלק של 'עדכון של ווינדוס', ו'אפשרויות מתקדמות', 'שחזור').

• הוסף לסימניות
כן בדקתי והוא כותב לי את זה באפור חלש, כאילו לא מאופשר וכתוב שם אפשרות זו אינה זמינה במחשב זה ,
וזה מוזר כי הם כתבו שעד 10 ימים אפשר להחזיר
אבל עוד לא עבר אפילו חמש ימים

• הוסף לסימניות
תנסי לשאול באתר מתמחים טופ יש הרבה חברה שמתעסקים עם ווינדוס 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה