- הוסף לסימניות
היא פרטית (אפשר לנסות לקבל החזרים מהקופה)זה פרטי?
כמה לוקחת?
העלות של הטיפול תלויה בגודל הנקודה ובמספר הנקודות שמורידים.
היא פרטית (אפשר לנסות לקבל החזרים מהקופה)זה פרטי?
כמה לוקחת?
דבר ראשון תלכי לרופא עורזה נשמע כאילו צריך איזו מומחיות מסויימת לפי החיפושים כאן אחרי בעל מקצוע מעולה. השאלה למה אם כל כירוג בקופח יכול לעשות את זה
תודה.דבר ראשון תלכי לרופא עור
הוא יכוון אותך
אצלי זה גם ככה,שינוי צבע, ואולי גם בלטה קצת, לא זוכרת.
ודווקא זאת לא נקודה שהפריעה לי במיוחד...
מקפיצה,אצל כירוג ולא קוסמטיקאית כי חשוב לי לדעת שהן לא בעייתיות.
וקראתי כאן על כאלה שעשו אצל כירוג והיו מרוצות אז לא ראיתי סיבה להתחיל להשתגע ולחפש מומחים
תודה, זוכרת את השם הפרטי של דר' שינדלר ואיפה קיבל? בנוסף הלכת דרך הקופה להסיר אצלו בגלל הצלקות ונתנו לך מהקופה?כירוג פלסטיקאי מוריד ללא צלקות.
אני עשיתי לפני 30 שנה (יתכן ומאז השתנו דברים) לייזר ונשאר צלקת שטוחה
ואחרי עשור (כלומר לפני 20 שנה) הסרתי במקום אחר אצל דר שינדל או שינדלר בצורה מסודרת (שולחים את הממצא לפתלוגיה) ולא נשאר לי זכר
אבי שליטא עשה ג"כ לאחרונה בפנים אצל כירוג פלסטיקאי באסותא בשם דר אלקלעי רונן ועשה לו ממש יפה
אבל זה היה נגע בפנים אינלי מושג אם מקבל רק לנקודת חן. תבדקו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים