עזרה הסתבכתי...מדפסת

• הוסף לסימניות
ממש ממש לא!!! יחזיק לך בדיוק שבוע אם זה לשימוש הילדים, כמו"כ המפרט שלו באנגלית הם לא יבינו מילה!!!
אם את לא רוצה להגביל בהדפסות, זה לא נראה לי 20 דף בשבוע... ואם את רוצה את זה לילדים אז את צריכה בעברית? הבנתי נכון?
מדפיסה בודדים בשבוע אבל ברגע שתהיה מדפסת זמינה מאמינה שהילדים ידפיסו יותר ולא רוצה להגביל יותר מדי,
כן אשמח בעבריץ, אם כי לא קריטי כי אני מגדירה פעם אחת את המחשב וזהו לא? אם זה רק הדפסות ממחשב

• הוסף לסימניות
מה עם

Samsung ML-1860?​

מומלצת? אני יכולה להשיג בזול יד שניה

• הוסף לסימניות
ממש ממש לא!!! יחזיק לך בדיוק שבוע אם זה לשימוש הילדים, כמו"כ המפרט שלו באנגלית הם לא יבינו מילה!!!
אם את לא רוצה להגביל בהדפסות, זה לא נראה לי 20 דף בשבוע... ואם את רוצה את זה לילדים אז את צריכה בעברית? הבנתי נכון?
היא זולה ופיצית...
יש לי אותה בבית- 3700 וזה אותו דבר
אני לא כל כך מבינה בקשר למפרט שלה- כי יש לה כולה איזה 4 לחצנים שם, בלי שום אנגלית ושום כלום-
לא נראה לי שילדים אמורים להסתבך איתה...
אולי אנחנו לא מדברים על אותה מדפסת?:unsure:
9201593d83e18cf36e23d23d51cd18cb.jpg

• הוסף לסימניות
היא זולה ופיצית...
אני לא כל כך מבינה בקשר למפרט שלה- כי יש לה כולה איזה 4 לחצנים שם, בלי שום אנגלית ושום כלום-
צפה בקובץ המצורף 1070177
א. סליחה לא התכוונתי...
ב. את צודקת לגבי הלהסתבך כי היא באמת מחפשת רק בשביל הדפסות.... אז זה בכלל לא בעיה כי הם לא אמורים להשתמש במדפסת כ"כ.
ג. למעשה במבחן המציאות כשנותנים לילדים לנהל את המדפסת, היא מחזיקה מעמד הרבה פחות מהנורמלי, וכ"ש שמדובר במדפסת הנ"ל שהיא נקראת מדפסת עדינה מאד...

• הוסף לסימניות
זה נכון שהמחיר של מדפסות כרגע מאוד יקר בגלל איזה שהוא חוסר כלשהו?

• הוסף לסימניות
היא זולה ופיצית...
צפה בקובץ המצורף 1070177
את מרוצה ממנה? כן כזו דומה 3790,

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה