הם לא מבינים איזה אוצר יש להם בידייםנכתב ע"י שאפוו;2320160:מהמם! באחרונה נראה שערמת העלים מגיעה לחצי מהגובה שלה...
אני תוהה אם גם בחול כמו כאן בארץ , מתלהבים משלכת, זה לא לוקיישן משעמם בשבילם?![]()
תודה!נכתב ע"י tzipi.w;2320179:כל תמונה קונצרט.
חלום!
תודה!ארה''בנכתב ע"י נחמי052;2320544:הקונצרט הכי טוב זה לראות תמונות שלך
איפה הדבר היפה הזה בעולם?
נכתב ע"י esti26;2320985:הסתיו הוא בעצם קונצרט
ואין על הקונצרטים שאת המנצחת שלהם![]()
כייף לשמוע...תודה!נכתב ע"י תמר;2321391:כלכך עושה טוב בלב לראות את התמונות שלך!
רחלי![]()
טנקס!לך ולכל אחת על התגובות!נכתב ע"י רותי המניק;2321699:יופי נדיר של תמונות
נכתב ע"י זיסי פ.;2322247:וואו-פתחתי כבר כמה פעמים..
ואין לי מילים!!
נכתב ע"י אסתי גולדש;2322811:התמונות מושלמות ויפיפיות!!!!
(2 התמונות האחרונות מעט חשוכות, לא?)
נכתב ע"י focusary1;2322996:חני כבר פעם ... שאני צופה באשכול ואני חושבת שהתחלתי לאהוב נמשים...
נכתב ע"י ראנד;2323526:אהבתי את הקומפוזציה בשניה(איזה מס'?)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים