- הוסף לסימניות
שיוציאו קצת פחות על צילומים והפקות הזויות שעולות הוןהם צריכים להעסיק יותר נשים מבוגרות, ולא בנות צעירות
ישלמו יותר, אין ברירה...
ולמי שבסטטוס בווטסאפ יודעת על מה אני מדברת
וישקיעו קצת יותר בשרות
שיוציאו קצת פחות על צילומים והפקות הזויות שעולות הוןהם צריכים להעסיק יותר נשים מבוגרות, ולא בנות צעירות
ישלמו יותר, אין ברירה...
גם אני פעם אחת קיבלתי יחס מעולה מאחת הבחורות בסניף חיפהדווקא אני קיבלתי שם השבוע שירות מאוד נעים וסבלני מאחת הבחורות
הייתי די מופתעת...
כל מילה- נכונה.איך אפשר לגרום שתודעת השירות שם תעלה?
ממש לא נעים בכל פעם שהעובדות מתיחסות לקונות כאילו מפריעות להן בכך שהן מבקשות מידות.
גם כשיש עומס עדיין זאת העבודה שלהן. וחלק מהעבודה שלהן זה לכבד את הלקוחות בצורה בסיסית.
כל מילה- נכונה.
כשאני רוצה לברר אם יש מידה מסוימת, אני מרגישה נודניקית אמיתית.
נורא מתסכל לערוך ככה קנייה.
נשמח להיתקל בהןאל תגידו שאני "צדקנית"
(אני חושבת שהתגובות שלי היו על מחירים, )
בכל מקרה אני לא מתכוונת לאף אחת חלילה
אבל פתאום חשבתי אולי יש באשכול כזה הוצאת שם רע? וממילא פגיעה בפרנסה
אני בטוחה שמבחינת שירות יש להן הרבה עובדות שירותיות והוגנות
ואולי מי שנתקלה זה מדגם לא מייצג
בכל מקרה כתבתי
ואל תכעסו
כפותחת האשכול, מרגישה צורך להצטרף.אל תגידו שאני "צדקנית"
(אני חושבת שהתגובות שלי היו על מחירים, )
בכל מקרה אני לא מתכוונת לאף אחת חלילה
אבל פתאום חשבתי אולי יש באשכול כזה הוצאת שם רע? וממילא פגיעה בפרנסה
אני בטוחה שמבחינת שירות יש להן הרבה עובדות שירותיות והוגנות
ואולי מי שנתקלה זה מדגם לא מייצג
בכל מקרה כתבתי
ואל תכעסו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים