Datarecover
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
מכיוון שנכתב בדחיפות...
מה יעזור אם אין ברשותכם "כרגע" מתאם USB ?
נכתב ע"י Datarecover;2285786:@דוד כהן
למה ?
היא מחברת את זה כדיסק נוסף, ובוחרים boot מהדיסק שבו מותקן המערכת הפעלה (F12 במחשב המדובר (נדמה לי))
צודק..נכתב ע"י Datarecover;2285793:מכיוון שנכתב בדחיפות...
נכתב ע"י קשר כשר;2285787:ראשית תודה על העזרה הגדולה!!
בנוגע לצילומי מסך שהעלתי, הצילום הראשון אם כל האפשרויות בחירה, הוא צילום שצילמתי לפני חודש, כיום המחשב כבר ממש בקושי נדלק....
הוא מראה רק את הצילומסך השני שהעלתי,
הצורך שלי בכונן הוא נטו לחומר שנמצא שם, לחבר ולהעתיק למחשב החדש, ולא מעבר.
אכן אם ישנה אפשרות למתאם USB אולי אכן שווה לי ואזי אני ישתמש אם זה ככונן חיצוני.
מה אתם אומרים?
ושוב תודה!
בהחלט יש מצב שהדיסק קשיח בעייתי, וזה מה שתוקע את המחשב ב scanning drivesנכתב ע"י קשר כשר;2285787:כיום המחשב כבר ממש בקושי נדלק....
הוא מראה רק את הצילומסך השני שהעלתי
נכתב ע"י Datarecover;2285802:בהחלט יש מצב שהדיסק קשיח בעייתי, וזה מה שתוקע את המחשב ב scanning drives
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים