העברת דיסק קשיח פנימי מחשב למחשב

• הוסף לסימניות
מכיוון שנכתב בדחיפות...
מה יעזור אם אין ברשותכם "כרגע" מתאם USB ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Datarecover;2285786:
@דוד כהן
למה ?
היא מחברת את זה כדיסק נוסף, ובוחרים boot מהדיסק שבו מותקן המערכת הפעלה (F12 במחשב המדובר (נדמה לי))

ודאי,
כוונתי באם תחליף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Datarecover;2285793:
מכיוון שנכתב בדחיפות...
מה יעזור אם אין ברשותכם "כרגע" מתאם USB ?
צודק..
לכן אני ינסה קודם לראות אם אפשר לחבר את זה יחד עם הכבל למחשב החדש ולראות אם הוא יעלה ואם אכן הוא תקין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קשר כשר;2285787:
ראשית תודה על העזרה הגדולה!!
בנוגע לצילומי מסך שהעלתי, הצילום הראשון אם כל האפשרויות בחירה, הוא צילום שצילמתי לפני חודש, כיום המחשב כבר ממש בקושי נדלק....
הוא מראה רק את הצילומסך השני שהעלתי,
הצורך שלי בכונן הוא נטו לחומר שנמצא שם, לחבר ולהעתיק למחשב החדש, ולא מעבר.
אכן אם ישנה אפשרות למתאם USB אולי אכן שווה לי ואזי אני ישתמש אם זה ככונן חיצוני.
מה אתם אומרים?
ושוב תודה!

ברוב מתאמי הUSB הנמצאים בשוק השנאי לא יעבוד הרבה זמן, לכך מוטב להכניס את הדיסק הקשיח בתוך המארז כדיסק משני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קשר כשר;2285787:
כיום המחשב כבר ממש בקושי נדלק....
הוא מראה רק את הצילומסך השני שהעלתי
בהחלט יש מצב שהדיסק קשיח בעייתי, וזה מה שתוקע את המחשב ב scanning drives

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Datarecover;2285802:
בהחלט יש מצב שהדיסק קשיח בעייתי, וזה מה שתוקע את המחשב ב scanning drives

יתכן?!
מקווה שלא..
לכן אני בהחלט ינסה לחבר את זה למחשב השני ולראות אם הוא בכלל תקין

• הוסף לסימניות
הייתי עושה לך קצת סדר מה לבדוק ולעשות (כולל מה שכבר נכתב):
א. אחרי שהוצאת את הדיסק מתוך הישן, לפתוח את החדש ולבדוק אם יש לך כניסה בלוח האֵם שמתאימה לכבל שיש לדיסק. (במחשבים החדשים זו כניסה קטנה בערך ברוחב כניסת usb. אם יש לך כבל עבה ורחב, זה ישן ומסתבר שלא יתאים למחשב החדש).

ב. בהנחה שיש כניסה מתאימה: לחבר את הדיסק לשם, וכן לחבר מהספק כבל (עם החוטים הצבעוניים אדום צהוב וכו', בד"כ 'מסתובבים' כמה פנויים בתוך המארז), לדיסק הקשיח הזה. גם כאן עלולה להיות בעיית תאימות באם הכניסה לדיסק אינה מתאימה (כיום הכניסה שונה ממה שהיה עד לפני כמה שנים. בכל אופן כדאי לחפש לפעמים יש כמה כניסות או כבלים שונים).

ג. להפעיל את המחשב מחדש, ולשים לב שהוא עולה מהדיסק הנכון של הwindows8, ולא מהדיסק הזה הישן. אם הוא עולה מהישן, או שהוא נתקע (ואז כנראה יש בעיה בדיסק) - יש צורך להגדיר את הboot שייכנס מכהדיסק הנכון (את זה עושים בתחילת ההפעלה בלחיצה על DEL או F1 או משהו אחר לפי המחשב, ושם במסך הגדרות האתחול והדיסגקים לחפש הגדרות boot ולבחור שיעלה מהדיסק הקודם - חשוב לדעת את שם הדיסקים כדי לזהות אותם).

בהצלחה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה