העברת זכרון מנטבוק למשנהו

• הוסף לסימניות
הלך לי מחשב נייד ישן ומקרטע, אך היו בו קבצים שמורים שאני מעונינת בהם,
האם יש מצב להעביר את כרטיס הזכרון לנייד השני? א"כ-כיצד?
תודה מאד מראש!!!

• הוסף לסימניות
אני מבין שכוונתכם להעביר את הקשיח ולא את הזיכרון.
בכל אופן גם זה וגם זה שייך.
אם תואילו בטובכם לומר באיזה מחשב מדובר נוכל להדריך ביתר קלות כיצד להעביר.
אבל באזהרה מראש: בכדי לבצע פעולה זו צריך לפתוח את המחשב פיזית, אם אינכם מנוסים בזה לא כדאי לעשות זאת עצמאית. יש דגמים שקל מאד לשבור את הדיסק הקשיח לפני שהוא יוצא החוצה, אם משתמשים ביותר מידי כח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;869500:
אני מבין שכוונתכם להעביר את הקשיח ולא את הזיכרון.
בכל אופן גם זה וגם זה שייך.
אם תואילו בטובכם לומר באיזה מחשב מדובר נוכל להדריך ביתר קלות כיצד להעביר.
אבל באזהרה מראש: בכדי לבצע פעולה זו צריך לפתוח את המחשב פיזית, אם אינכם מנוסים בזה לא כדאי לעשות זאת עצמאית. יש דגמים שקל מאד לשבור את הדיסק הקשיח לפני שהוא יוצא החוצה, אם משתמשים ביותר מידי כח.

מדובר ב IBM-think pad

אין לי נסיון בפתיחת מחשב אך כדי לצבור אותו-חייבים את פעם ראשונה.

• הוסף לסימניות
הזיכרון נמצא מתחת למיקלדת יש להרים את המקלדת וליפתוח את הברגים ואז תוכל להוציא את הזיכרון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ssg1;869586:
הזיכרון נמצא מתחת למיקלדת יש להרים את המקלדת וליפתוח את הברגים ואז תוכל להוציא את הזיכרון.
ממש לא בטוח, אם מדובר בנטבוק ולא במחשב נייד, תלוי בדגם מדויק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיננית;869487:
הלך לי מחשב נייד ישן ומקרטע, אך היו בו קבצים שמורים שאני מעונינת בהם,
האם יש מצב להעביר את כרטיס הזכרון לנייד השני? א"כ-כיצד?
תודה מאד מראש!!!

אם הדיסק קשיח לא 'הלך' גם כן אז יש תקווה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה