שלומי ברגר
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אם עדכנתי לפני כמה שנים שהחיסכון לילדים שלי יושקע בבנק, אני נעול איתם 18 שנים???
באתר ביטוח לאומי הם לא נותנים להעביר.
באתר ביטוח לאומי הם לא נותנים להעביר.
מוזר מאדאין אפשרות העברה מבנק לקופות גמל![]()
איך ניתן לנייד אם לא הגדרתי כלום עד עכשיו?שימו לב שיש הבדל אם לא נגעתם בחיסכון מאז לידת הילד שאז אוטומטית ההפקדה היא בבנק וכן ניתן לנייד לקופת גמל.
לעומת: שעדכנתם שההפקה תבוצע דווקא לבנק ואז אכן לא ניתן לנייד לקופת גמל.
בהצלחה
אני לא נגעתי בחיסכון והוא עבר לבנק ואין אפשרות להעביר לקופת גמל,שימו לב שיש הבדל אם לא נגעתם בחיסכון מאז לידת הילד שאז אוטומטית ההפקדה היא בבנק וכן ניתן לנייד לקופת גמל.
לעומת: שעדכנתם שההפקה תבוצע דווקא לבנק ואז אכן לא ניתן לנייד לקופת גמל.
בהצלחה
מ.י. כתב שאם שזה נכנס אוטומטי לבנק ולא בגלל החלטה של המפקיד אפשר לשנות לקופת גמל,מי שזה אוטומטי בבנק זה בגלל שזה ישן, פעם היה יכול להיפתח אוטומטית בבנק.
בכל מקרה אין איך להזיז את זה אם זה בבנק, כן יש דיבורים על שינויים בחוק שיאפשרו הזזה מבנק לקופ"ג, כרגע זה לא רלוונטי.
דרך ביטוח לאומי אפשר לבחור עד חצי שנה מהלידה.מ.י. כתב שאם שזה נכנס אוטומטי לבנק ולא בגלל החלטה של המפקיד אפשר לשנות לקופת גמל,
ועל זה אני שואל מאיפה המידע כי כמו שאתה אומר ואת זה אני רואה באתר של ביטוח לאומי שאין אפשרות,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים