העברת כתובת מייל בקלות

• הוסף לסימניות
http://www.f16.co.il/default.asp
f-16 הינו שירות חדש שנולד לתת מענה לקושי שבהקראת כתובת מייל באנגלית.
בהרשמה פשוטה שלוקחת מספר שניות תוכלו לתת את מילת המפתח שלכם לחברים ולחסוך את הקושי שבהקראת הכתובת.
אז אם אתם רוצים לשלוח מייל בקלות בלי כאב הראש של הקראת כתובת המייל ובלי לשבור את השיניים. הרשמו (זה קל ולוקח רק כמה שניות) ותראו איזה חיים קלים יהיו לכם מהיום.
במקום להקריא את הכתובת שלכם M כמו מאמי S כמו שרה F כמו פראייר (מכירים, אה?) רק תגידו "כנסו ל-F-16, מילת המפתח שלי היא "דודו התותח".
זה מדליק, כנסו מהר לבחור את מילת המפתח האהובה עליכם לפני שיתפסו לכם אותה!

• הוסף לסימניות
והחסומים? צריכים להמשיך ולאיית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;609035:
והחסומים? צריכים להמשיך ולאיית...

אויש באמת...
אני תמיד מעדיפה שהלקוח יאמר את המייל שלו.
אני מאייתת אות אות (f כמו פקס או S כמו שרה..)
וכך, אין טעויות ובעיות של "כן הגיע, לא הגיע..."

• הוסף לסימניות
השיטה הכי טובה לחרדים:
G איפה שה-ע', M איפה שה-צ'...

• הוסף לסימניות
התפרסם כאן לפני יותר משנה

http://prog.co.il/showthread.php?p=369042

אבל נראה לי שהעצה של "מי" עובדת די טוב, לפחות למי שנמצא ע"י המקלדת...

או מייל כמו שיש לי, פותר את הבעיות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;609177:
השיטה הכי טובה לחרדים:

כן יש הרבה אנשים שמתחברים לזה.
אני לא כ"כ...
כל אחד והנוחות שלו.
אבל זה בהחלט רעיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;609177:
השיטה הכי טובה לחרדים:
השאלה כמה זמן לוקח לו למצוא את ה ע'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;609211:
השאלה כמה זמן לוקח לו למצוא את ה ע'...

:) נכון.. גם כאלו יש,
ובסוף זה עוד לוקח יותר זמן...

• הוסף לסימניות
עושים כתובת מייל קלה, למשל שתי אותיות ואח"כ מספרים, או כמו הכתובת של מילר שזה רק מספרים ופותרים את הבעיות.

באמת לא כ"כ מבין את אלו שפותחים כתובת ארוכה קשה ומעצבנת, אבל, צריך לדעת להסתדר עם כל דבר בחיים ושזה יהיה הבעיות שלנו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה