העברת נתונים עם כבל רשת מוצלב

• הוסף לסימניות
אולי המומחים כאן יוכלו לעזור:

יש לי חומר רב במחשב אחד עם וינדוס 10, ואני רוצה להעביר אותו למחשב שני עם וינדוס 7.
אני רוצה להעביר אותו בלי כונן נייד, ואין לי ראוטר.

הבנתי שהאפשרות שיש לי זה להעביר עם כבל רשת מוצלב, עשיתי לפי ההוראות כאן וזה לא מצליח.

מישהו יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
איפה זה נתקע?
כבל רשת מוצלב, זה לא הכבל הרגיל.
אפשר לקנות (למיטב זכרוני אתה יכול להחליף את שני החוטים האמצעים, פעם ככה עשיתי).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUBHCBH;2029307:
איפה זה נתקע?
כבל רשת מוצלב, זה לא הכבל הרגיל.
אפשר לקנות (למיטב זכרוני אתה יכול להחליף את שני החוטים האמצעים, פעם ככה עשיתי).

קניתי מוצלב, לא זו הבעיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתנחל;2029308:
קניתי מוצלב, לא זו הבעיה

קשה לעזור בלי לדעת היכן הבעיה.
הגדרת כתובות נכונות במחשבים??
יש תקשורת בין המחשבים?
יצרת שיתוף במחשבים?
הגדרת שהרשת פרטית ולא ציבורית???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;2029310:
קשה לעזור בלי לדעת היכן הבעיה.
הגדרת כתובות נכונות במחשבים??
יש תקשורת בין המחשבים?
יצרת שיתוף במחשבים?
הגדרת שהרשת פרטית ולא ציבורית???

תודה רבה!!!!!!

לא ידעתי שצריך דווקא קבוצה ביתית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה