העברת סרט לחו"ל, שאלה, חשוב עוד ללילה זה!

• הוסף לסימניות
מישהו/י התנסה פעם בהעברת קובץ בין לילה לחו"ל.
ניסיתם בג'מבו מייל?
האם מהירות העלאה שלו, (בתשלום) היא אותו דבר כמו בחינם.
אני צריכה להעביר עוד הלילה סרט, שישקול להערכתי בין 500מ"ב לג'יגה.
אשמח על כל תשובה והמלצה. תודה רבה מראש!!!

• הוסף לסימניות
בתשלום, את יכולה להעביר קבצים גדולים יותר, אני שלחתי כבר מספר קבצים כבדים יותר מ200 מ"ב, בג'מבו מייל, בעזרת קודים שנרכשו ע"י הלקוחה.

• הוסף לסימניות
יש לי דרופבוקס, אבל לוקח לי מדי הרבה זמן להעלות לתיקיה קבצים.

• הוסף לסימניות
מהירות העלאה כאן בארץ לרוב מוגבלת למקסימום 1 מ"ב לדקה.

אני שולח די הרבה קבצים לחו"ל דרך ג'מבו או דרך דרובוקס. זה עובד טוב ובד"כ בבוקר הלקוחות כבר שולחים הערות בחזרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וידאו פלוס;704946:
בדיוק בשביל זה קיים מושג הנקרא לילה... (בהנחה שאצלך הוא קיים באמת...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וידאו פלוס;704946:

בארצנו הקדושה, מהירות ההעלאה לאינטרנט היא בדרך כלל 1/10 ממהירות ההורדה, וזה לא משנה לאיזה אתר אתה מעלה את זה. (במאמר המוסגר: לכן בארץ זה נקרא ADSL ואילו בארה"ב למשל, זה נקרא DSL.)

• הוסף לסימניות
המהירות העלאה בארץ היא בזיונית בכל קנה מידה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה