העברת פורום מג'ומלה לוורדפרס

• הוסף לסימניות
שלום רב
אני בונה אתר חדש בוורדפרס ללקוח שיש לו אתר בג'ומלה
הצלחתי להעביר את כל האתר לוורדפרס
כעת אני מחפש דרך להעביר את כל הפורום שלו מג'ומלה לוורדפרס
מישהו כאן עשה את זה פעם?
אשמח לעזרה
תודה מראש
יונתן

• הוסף לסימניות
בדרך כלל אמור להיות שם ייצוא
ובוורדפרס ייבוא

אני רואה שיש המלצות לתוסף הזה
FG Joomla to WordPress
אתה יכול לחפש עוד תוספים
ע''י מילת חיפוש
joomla importer

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני משתמש בתוסף הזה אבל הוא לא מעביר לי את הפורום

• הוסף לסימניות
פעם התעסקתי עם ג'ומלה
זכור לי שם ייצוא
ניסית?

• הוסף לסימניות
תבדוק גם דרך אחרת
אם יש לו דאטאבייס נפרד
תוכל להעתיק אותו לוורדפרס

בהצלחה
אשמח לשמוע מה יצא ואיך הסתדרת

• הוסף לסימניות
קשה להאמין שיש מערכת שיודעת לעשות את העבודה.

כי כל הודעה/שרשור שייך למשתמש ספציפי עם ID ייחודי וכשמייבאים למערכת אחרת גם אם ייבוא את המשתמשים יש להם ID אחרים.

אם יש הרבה נתונים הייתי מייצא את הDB לCSV ממיר את ID של המשתמשים לחדשים ומייבא ישירות לDB של המערכת החדשה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה