העברת קבצים

• הוסף לסימניות
מישהו אולי יודע אם יש מצב כזה להעביר תמונות מהמחשב למצלמה?

למה כוונתי? אם עיצבתי תמונה על המחשב ואני רוצה להעביר אותה לכרטיס של המצלמה בשביל לפתח.
אפשר?
איך?

• הוסף לסימניות
תסגרי בפורמט JPG RGB

• הוסף לסימניות
אם אין לך קורא כרטיסים אז פשוט תחברי את החוט USB ותעתיקי

בהצלחה

• הוסף לסימניות
לפי ידעתי אי אפשר להעביר תמונות ממחשב למצלמה.

• הוסף לסימניות
אין אפשרות להעביר למצלמה, אבל דרך קורא כרטיסים- ctrl+v, ctrl+c
דרך אגב, בפוטו פוינט ראיתי קורא כרטיסים ב-10 ש"ח

האמת היא, שעכשיו אני נזכרת שעשיתי את זה עם דיסק אונ-קי רגיל. עבר מצוין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידה;459495:
אין אפשרות להעביר למצלמה, אבל דרך קורא כרטיסים- ctrl+v, ctrl+c
דרך אגב, בפוטו פוינט ראיתי קורא כרטיסים ב-10 ש"ח

האמת היא, שעכשיו אני נזכרת שעשיתי את זה עם דיסק אונ-קי רגיל. עבר מצוין.

במת? שווה לנסות . תודה.

• הוסף לסימניות
ניסיתי להעביר לתיקיה של התמונות של המצלמה וזה לא הראה אותן דרך המצלמה

• הוסף לסימניות
זה ברור. הוא לא יכול להראות.
אבל הקבצים עברו.

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה לדעת על בטוח שזה עבר?

ולמה כזה ברור שהוא לא יכול להראות את הקבצים דרך המצלמה אם זה באותו פורמט?

• הוסף לסימניות
בגלל שאת צריכה להכניס אותו לתקייה שבתוכו נמצאים הקבצים!!!
בדרך כלל התמונות נמצאות, התקייה בתוך תקייה...
וכן יכול להיות שהגודל של התמונה, לא מתאים להגדרות של המצלמה...
בהצלחה!
אני הרבה פעמים העברתי תמונות לתוך הכרטיס של המצלמה, ופיתחתי אותם בפוטו ללא שום בעיה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה