העברת קובץ משהו יודע?

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת להעביר קובץ של הסרטה מדיסק לדיסק אונקי והוא נותן לי הודעה זו

קבצים מצורפים

• הודעה.PNG
    KB 58.9 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
:confused::confused::confused:אף אחד לא יודע מה הסיבה?:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
זה גדול מ4 GB
מערכת הקבצים של דיסק און קי לא יודעת להתמודד עם קבצים בגודל הזה.
תחלקי אותו ל2

• הוסף לסימניות
אין מספיק מקום

• הוסף לסימניות
זה בגלל שהדיסק שלך FAT32
תפרמט ל-NTFS

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
דודו צודק.
תלחצי לחצן ימני
אתחול דיסק - קודם תוודאי שהדיסק אונקי שלך ריק כי אם לא כל מה שיהיה שם ימחק
ואז יש לך אפשרות לבחור באופציה של NTFS
אתחול. ואח"כ תוכלי להעביר
במצב הנתון של פאט את יכולה להעביר קבצים של עד משקל 4 גיגה.

• הוסף לסימניות
אם המחשב מעודכן ניתן לפרמט ל exFAT מתאים יותר לדיסק און קי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודו10;1368177:
זה בגלל שהדיסק שלך FAT32
תפרמט ל-NTFS

בהצלחה!
\
לא כ"כ הבנתי איך לעשות זאת למרות שגם ניסיתי לשים על כונן חיצוני R-DICK והוא נתן לי אותה הודעה מה שיש שם מקום בשפע
למחשב הצלחתי להעביר את זה זה אומר ש...?
האם אן מצב להעביר בלי לעשות אתחול של כל הנתונים?
האם זה קשור לאיך שסגרו את הקובץ ואז אולי אפשר לבקש שימירו אותו אם כן לאיזה קובץ אשמח לכל מידע תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י azi;1367925:
זה גדול מ4 GB
מערכת הקבצים של דיסק און קי לא יודעת להתמודד עם קבצים בגודל הזה.
תחלקי אותו ל2
אי אפשר לחלק זה קובץ אחד

• הוסף לסימניות
מערכת קבצים רגילה של דיסק און קי מגיע כ FAT32
ויש לזה כמה הגבלות א. כמות התוים בשם הקובץ לא יעלה על 32 אותיות. ב. גודל הקובץ לא יעלה על 4GB

ניתן להחליף את מערכת הקבצים ל exFAT (מומלץ) או לNTFS
את מערכת הקבצים מחליפים ב-
לחצן ימני בחלון המחשב (שלי) על הדיסק און קי ולבחור "אתחול" בחלון שנפתח ניתן לשנות את מערכת הקבצים (זהירות כל הקבצים נמחקים)

• הוסף לסימניות
לא חייבים למחוק את הקבצים.
ניתן להמיר את מערכת הקבצים בצורה הבאה.
התחל> להקיש CMD
להפעיל כמנהל את הקובץ שנמצא.

להקיש בחלון שנפתח convert x: /fs:ntfs
אנטר.
במקום הX להקיש את אות הכונן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1368670:
לא חייבים למחוק את הקבצים.
ניתן להמיר את מערכת הקבצים בצורה הבאה.
התחל> להקיש CMD
להפעיל כמנהל את הקובץ שנמצא.

להקיש בחלון שנפתח convert x: /fs:ntfs
אנטר.
במקום הX להקיש את אות הכונן.

אפשר הסבר יותר מדויק או אפילו צילום מסך לא כ"כ ברור לי ואני צריכה די דחוף(לא פיקוח נפש) תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה