כללי העברת רקע שקוף לפריהנד

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות אבל איך אני מורידה את הרקע מהתמונה?

• הוסף לסימניות
נדמה לי, שאפשר לעשות פעולה כזאת בפוטושופ.
בשפה מקצועית "צריבת אובייקט"

• הוסף לסימניות
בפוטושופ?

הופכת את השכבה Backgruond לשכבה רגילה (ע"י לחיצה פעמיים על השכבה ואנטר)

מסמנת את הרקע ע"י כלי הבחירה או בכל דרך אחרת.

לוחצת Delete ו.. זהו.

רק לשמור בפורמט Psd שישמור את השקיפות.

• הוסף לסימניות
זה אני יודעת אבל כשאני רוצה להעביר אותו לפריהנד...מה אני עושה?

• הוסף לסימניות
לפריהנד, אם זה מקינטוש את שומרת את הקו שצרבת עם כלי הציפורן ועושה לו
cliping path
וכשאת פותחת בפריהנד הוא בא שקוף
עד כמה שידוע לי לא עובד בPC
באילוסטרייטור או אינדיזיין מקבל קובץ psdשקוף

• הוסף לסימניות
מה ההגיון שזה לא יעבוד בpc
Yrzys, מקסימום מייצאים את הpath לאילוסטרייטר, ואח"כ מייצאים לפורמט שנתמך ע"י פריהנד. (eps כנראה)

• הוסף לסימניות
שום דבר שעשיתי לא עזררר!!!

המזל שלי זה ש...בסוף אנחנו מעבירים את זה לדפוס אחר כך שאני שולחת רק בצבע אחד!! :)

• הוסף לסימניות
ונתנו, מציאות! סוג פקודה זו, עובדת רק בין פוטושופ לפריהנד במק בלבד

• הוסף לסימניות
Yrzys, בגלל זה פריהנד אולי כבר לא קיים היום. זה מה שקורה כשעושים אפליות.

• הוסף לסימניות
פריהנד חי קיים!!

ונתנו לא להרוג את מי שלא מוצא חן בעינייך :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה