העובדה שלי רוצה לחזור

• הוסף לסימניות
את העובדת שלי הוצאתי לחלת ביום שהיתה צריכה לחזור מחופשת לידה
עכשיו כשעסקים נפתחים היא רוצה לחזור אבל עדיין אין לי עבודה בשבילה
האם אני מחויבת להחזיר אותה?
האם אני יכולה לפטר אותה עוד חודש (כי נמאס לי מהמחויבות שלי אליה?)

• הוסף לסימניות
בעיקרון, היא נמצאת בתקופה המוגנת.
את עלולה להסתבך ...
בתקופה מוגנת אסור להרע תנאים ולפטר!
אם היא דורשת לחזור - את חייבת להחזיר אותה. אם היא תתבע אותך. ידה תהיה על העליונה..

• הוסף לסימניות
השאלה היא אם ההקלות אומרות שחייבים לחזור לעבודה או אפשרי.

• הוסף לסימניות
ממש לא חייבים לחזור! זו רק אפשרות.

(לא יודע לגבי עובדת שחזרה מחל"ד כדאי שתבררו לפני שתסתבכו! לכאורה גם זמן איסור הפיטורים יוארך בהתאם לתקופה שהעסק היה סגור עקב המצב)

• הוסף לסימניות
?
בינתיים אין כזה חוק.
בינתיים היא מקבלת אבטלה ואני כלום.

• הוסף לסימניות
?
בינתיים אין כזה חוק.
בינתיים היא מקבלת אבטלה ואני כלום.
אם אין לך עבודה לתת לה, תפני למשרד העבודה והרווחה, ותבקשי היתר לפטר אותה.
הם יתחקרו אותך, ואם זה אכן אמיתי, הם יתנו לך אישור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה