העט שליהגיעעעעעעעע! פיינלי!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אווו
נושמת לרווחה
סופסוף הגיע העט המיוחדדדדדד מאמזון
אז כחחחממ...ככה תזכורת למי שלא זוכר- העט הקודם (עליו השלום, כבר אפשר להגיד...)כזכור מת לאחרונה, היו נסיונות החייאה רבים וכושלים כושלים ורבים..,הוא פרפר בין חיים למוות ובין מוות לחיים, לבסוף שקע למצולות החוסר תועלתיים והשיב את עצמו למקומו החשוך בארון
ברוך דיין האמת!
אין צורך לניחומים
היום הגיע העט החדש, היום! יום חג
אז הורדתי אותו לדף, אלא מה?
תודה רבה ל @שאוליצחק על העזרה בקנית העט במבוכי האמזון
עט יקר שלי.jpg

קבצים מצורפים

• עט יקר שלי.jpg
    עט יקר שלי.jpg
    KB 76.6 · צפיות: 57
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תתחדשי.ותעשי חיל.
סינטיק?
מה המחיר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מזלטוב!
ועכשיו קנית שניים אני מקווה

• הוסף לסימניות
מזלטוב!
ועכשיו קנית שניים אני מקווה
לא :(
האמת שחשבתי שכשהעט המורד יראה שהבאתי לו מחליף, הוא יחזור מיד מסורו, מה שלא קרה בנתיים...
אז יש לי עט אחד, בודד, חדש ומיוחד:eek:

• הוסף לסימניות
המחיר של מה? של העט או של הלוח?[/QUOTE]
זה לא מחיר משוכלל?
בעבר קניתי אינטוס בוואקום והמחיר היה לכל החבילה.

• הוסף לסימניות
זה לא מחיר משוכלל?
בעבר קניתי אינטוס בוואקום והמחיר היה לכל החבילה.[/QUOTE]

כשקניתי את הלוח כמובן שהעט היה משוקלל!
במקרה שלי- קניתי עט בלבד לאחר שהעטשהגיע עם הלוח התקלקל, רק העט, הלוח ב''ה עובד טפו טפו בלי עין הרע, בן פורת יוסף בן פורת עלי עין

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הציור!
בדיוק איך שהרגשתי כשהופיע העט שלי סוף סוף בדואר!

• הוסף לסימניות
תתחדשי! ציורך מאלף!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה