העכבר לא עובד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dinil;1072515:
תודה לכל העונים
שחתי להדגיש- העכבר הוא במחשב נייד בלי שום חיבור

אם כך כעזרה ראשונה חברי עכבר חיצוני :)

מעבר לזה - אין לי מושג.

• הוסף לסימניות
פתרון לשעת חירום
להקיש את צירוף המקשים
Alt + Shift + NumLock
להקיש אישור
ואז אפשר להזיז את הסמן ע"י המקשים של המספרים בצד ימין,
לאט מדי, תכנסו להגדרות ותגבירו את מהירות העכבר
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
זה קרה לי גם במחשב נייד
ובסוף התברר שמשהו לחץ בהגדרות של העכבר(עכבר מגע נכון?)שלא יעבוד משהו בסוג..ואכן קנינו עכבר אלחוטי ואז שבדקתי בהגדרות גיליתי את זה הורדתי את החץ מהמקום שכתוב להפסיק את הפעילות שלו ומאז זה עבד ועובד מצוין!תבדקי אם הבעיה בזה..
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בראש מילה;1072527:
אם כך כעזרה ראשונה חברי עכבר חיצוני :)

מעבר לזה - אין לי מושג.
עם זה אני משתמשת ברגעים אלו
אבל זה לא נוח בעליל
תודה בכ"א

• הוסף לסימניות
איזה דגם?
יש דגמים במיוחד של HP החדשים שיש להם כפתור מעצור בצד שמאל למעלה (במשטח העכבר).
יש ללחוץ עליו פעמיים בכדי לשחרר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1072586:
איזה דגם?
יש דגמים במיוחד של HP החדשים שיש להם כפתור מעצור בצד שמאל למעלה (במשטח העכבר).
יש ללחוץ עליו פעמיים בכדי לשחרר.
יש שם שקע, הכוונה לזה?
זה לא משהו שנלחץ

• הוסף לסימניות
לי יש מחשב נייד של HP
ובמשטח המלבני של העכבר, אם מקישים על הפינה השמאלית העליונה שלו- ניתן לכבות\להדליק את העכבר.
זה לא כפתור או משו, פשוט צריך לדעת איפה להקיש
בכל מקרה, אם זה מה שקרה אצלך- שאיכשהו זה נלחץ ונכבה, צריך להדלק שם אור קטן...
תבדקי..

• הוסף לסימניות
תלחצי על fn [נמצא משמאל למקש, כיתוב בצבע שונה משאר הכפתורים] יחד עם f5.

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה