דרוש מידע העלאה למייל - ובחירת מיקום שמירה בגוגל דרייב

• הוסף לסימניות
מי לא מכיר את התסכול (!!) :mad::mad::mad:
שאתה מעלה למישהו קובץ ו/או קבצים מצורפים למייל,
ו - הופ... "גודלם של הקבצים המצורפים עולים על גודל 25 MB, הם יישלחו כקישורים לגוגל דרייב"
זה לפעמים מעצבן, וזה עוד יותר מוריד אותכם מהדעת - אם בדיוק לפני כמה דקות - עשיתם סדר בדרייב,
והקבצים החדשים יציפו לך שוב את הדרייב;

ובכן - שאלתי ובקשתי, האם יש אפשרות {או אם יש אפשרות לפתח כזה דבר} שכשהקבצים גדולים והם עולים לדרייב - תיפתח אפשרות לבחור את המיקום בדרייב בו ישמרו הקבצים, כולל אפשרות לפתוח תיקייה חדשה;
ואם יש - אז בוודאי שיהיה גם אפשרות של העלאה למיקום ברירת מחדל.

אם מישהו יוכל להאיר לי פנים בנושא - זה יהי פשוט הצלה...

• הוסף לסימניות
ו - הופ... "גודלם של הקבצים המצורפים עולים על גודל 25 MB, הם יישלחו כקישורים לגוגל דרייב"
זה לפעמים מעצבן, וזה עוד יותר מוריד אותכם מהדעת - אם בדיוק לפני כמה דקות - עשיתם סדר בדרייב,

ובכן - שאלתי ובקשתי, האם יש אפשרות {או אם יש אפשרות לפתח כזה דבר} שכשהקבצים גדולים והם עולים לדרייב - תיפתח אפשרות לבחור את המיקום בדרייב בו ישמרו הקבצים, כולל אפשרות לפתוח תיקייה חדשה;

תעלי את ה בדרייב בתיקיה מסודרת ושלחי רק את הקישור של התיקיה

• הוסף לסימניות
את הפיתרון הזה - כל דרדק יודע, אבל הרי זה מאוד מפריע לרצף העבודה - שאחרי שנתקלים בזה שזה גדול וצריך להעלות לדרייב - נצטרך לבטל את ההעלאה, ו---לפתוח את הדרייב>להעלות>ולשלוח קישור.

אין למישהו מידע על כזאת אפשרות?
או אפשרות לפיתוח כזה דבר?

• הוסף לסימניות

אחרי שאתה מעלה את הקובץ, תלחץ על:
1675673351868.png

וכשיפתח הקובץ תלחץ על:
1675673381554.png

ואז:
1675673431700.png

ותבחר את המיקום הרצוי

• הוסף לסימניות
אוקיי!
אפשר להגיד שזהו דרך טיפה יותר אפקטיבית...
אבל זה עדיין לא הפיתרון המושלם הרצוי;
כי אם אני שולח מס' קבצים גדול - אצטרך להיכנס לכל קובץ ולעשות את הפעולה, {נכון - אני יכול גם להיכנס לדרייב ולבחור הכל ולהעביר ביחד, אבל אז שוב אצטרך לפתוח כרטיסייה נוספת}.

מה שאני מנסה לבדוק זה - אם יש כזה דבר {או אם אפשר לפתח}, שבתוך הכרטיסייה של המייל עצמו, ותוך כדי פעולת ההעלאה - יהיה אפשרות לבחור את המיקום.

• הוסף לסימניות
אוקיי!
אפשר להגיד שזהו דרך טיפה יותר אפקטיבית...
אבל זה עדיין לא הפיתרון המושלם הרצוי;
כי אם אני שולח מס' קבצים גדול - אצטרך להיכנס לכל קובץ ולעשות את הפעולה, {נכון - אני יכול גם להיכנס לדרייב ולבחור הכל ולהעביר ביחד, אבל אז שוב אצטרך לפתוח כרטיסייה נוספת}.

מה שאני מנסה לבדוק זה - אם יש כזה דבר {או אם אפשר לפתח}, שבתוך הכרטיסייה של המייל עצמו, ותוך כדי פעולת ההעלאה - יהיה אפשרות לבחור את המיקום.
גוגל יכולים, תפנה אליהם...

• הוסף לסימניות
יש באמת מקום רלוונטי לרעיון כזה - מקום שמישהו באמת יראה את זה, ויחשוב על הפיתוח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה