- הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;314322:העתק ע"י קונטרול סי, והדבק ע"י קונטרול וי.
נכון, להיכנס לחשבון אני לא מצליחה, אבל את המינימום אני עוד כן מצליחה לקלוט...
נכתב ע"י sara100;314322:העתק ע"י קונטרול סי, והדבק ע"י קונטרול וי.
נכתב ע"י saryoram;314331:אני בעד לשנות ל: 123456789 (ממילא זה לא סודי)
כך לא משנה מצב כתיבה עברית אנגלית / גדול קטן
מה דעתכם?
נכתב ע"י ירוק_תפוח;314348:כמדומני שגימייל לא יאשר כזו סיסמה.
היא קלה מדי.
נכתב ע"י sara100;314518:שימו לב:
הסיסמא שונתה, בלי אות גדולה.
אין לי אפשרות לערוך את ההודעה הראשונה,
ואין לי אפשרות להעלות להודעה זו קובץ מעודכן.
אנסה שוב מאוחר יותר...
(ואולי מישהו יודע למה אין לי אפשרות לערוך הודעה שאני כתבתי, כשאני מחוברת בשם שלי???)
מכיון שהסיסמה חשופה למאות איש אם לא יותר, אין מה להסתיר ולסבך.נכתב ע"י Shia;314687:מה יש "לפשט" את הסיסמה יותר מ prog1234 ?
זה לא מספיק פשוט?
זה פשוט, קל ונוח לזכירה.
נכתב ע"י א.ישראל;314756:מכיון שהסיסמה חשופה למאות איש אם לא יותר, אין מה להסתיר ולסבך.
ללחוץ על 123456 זה יותר מהיר מאשר הסיסמה הקיימת
וכן, גם לא קשה לזכור...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים