העלאת טונים בקיובייס

• הוסף לסימניות
יש לי שיר בסולם מסוים שאני רוצה להעלות אותו במס' סולמות (או להוריד).
איך?

• הוסף לסימניות
אשמח גם לדעת,
מגיב בשביל שיישלח לי אימייל במידה ומישהו ענה.

• הוסף לסימניות
לחץ על הרצועה.
ולמעלה על טרנספוזיציה, ותעלה או תוריד כמה שצריך.

אבל, יותר מטון אחד משתנה האיכות. לא מומלץ אם לא חובה...

• הוסף לסימניות
time strech
לחיצה ימנית אחרי שהרצועה נבחרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חמחם;1771620:
לחץ על הרצועה.
ולמעלה על טרנספוזיציה, ותעלה או תוריד כמה שצריך.

אבל, יותר מטון אחד משתנה האיכות. לא מומלץ אם לא חובה...

לא מצליח למצוא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PBיסטית;1771704:
time strech
לחיצה ימנית אחרי שהרצועה נבחרה

סליחה על האיחור רק עכשיו ראיתי. בלחצן הימני יש לי אופציה של time warp וזה משנה את הטמפו של ציר הזמן לא של הרצועה שבחרתי. יש לי קיובייס 5 אולי אצלי זה נמצא במקום אחר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י benny779;1771762:
לא מצליח למצוא

האפשרות של שינוי טון נמצאת בשורה העליונה של הפרויקט. אם זה לא נמצא- צריך ללחוץ על האייקון הרביעי משמאל, והוא פותח את השורה השחורה שבה נמצאת אפשרות הטרנספוזיציה.
חוץ מהאפשרות הזו יש גם אפשרות נוספת להעלות טון- בצורה מעט יותר איכותית. מדובר באפקט של waves בשם sound shifter pitsh.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה