העלאת תמונה במייל???

• הוסף לסימניות
בעבר העליתי תמונה במייל שנשמר באופן קבוע
הגדרת\כללי\חתימה (ללא חתימה) שם יש מקום להעלות תמונה מהמחשב כך:
upload_2019-12-30_18-4-25.png

כעת כשאני לוחצת על העלאת תמונה לא מופיע לי אלא כך:
upload_2019-12-30_18-6-55.png

בקיצור: מה עושים????????

• הוסף לסימניות
בעבר העליתי תמונה במייל שנשמר באופן קבוע
הגדרת\כללי\חתימה (ללא חתימה) שם יש מקום להעלות תמונה מהמחשב כך:
צפה בקובץ המצורף 584948
כעת כשאני לוחצת על העלאת תמונה לא מופיע לי אלא כך:
צפה בקובץ המצורף 584950

בקיצור: מה עושים????????
שולחים בהנגאוט למישהו תמונה, קליק ימני בעכבר, העתק כתובת של תמונה.

• הוסף לסימניות
אין אפשרות כמו שעשיתי בעבר?
אולי לחצתי ב"הגדרות" משהוא בטעות ולכן אני לא מצליחה להעלות שם תמונה?
תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
אתמול עדיין הצלחתי
אם אתמול עדיין הצלחת אולי עדיין לא השתנה אצלך.

נסי לפתוח את החשבון מגלישה בסתר ולנסות משם.

אם גם מגלישה בסתר לא עובד - אין מה לעשות רק להעלות מקישור...

• הוסף לסימניות
אם אתמול עדיין הצלחת אולי עדיין לא השתנה אצלך.

נסי לפתוח את החשבון מגלישה בסתר ולנסות משם.

אם גם מגלישה בסתר לא עובד - אין מה לעשות רק להעלות מקישור...
במייל עצמו אני יכולה עדיין להעלות אבל לא בחתימה של הגדרות המייל [בכדי שכך ישמר לכל הודעה]
יש אפשרות להגדיר עם גלישה בסתר?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה