העלאת תמונות למאגרים

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהו עם נסיון בהעלאת תמונות למאגרים כמו:

OTZARSTOCK
ISTOCKPHOTO
SHUTTERSTOCK

אני יוצאת מתוך הנחה שכדי להרויח משהו, צריך להעלות כמות לא מבוטלת של תמונות, ולהמתין ולהמתין:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
בכל אופן אשמח לשמוע אם למישהו יש נסיון איתם, האם משתלם, האם אמין,
(חלקם דורשים להעלות צילום ת"ז)

אשמח לשמוע כל מידע שיש לכם, תודה:):):)

• הוסף לסימניות
הקפצה.
המידע מאאאאאאאאאאד חשוב לי,

• הוסף לסימניות
אין אף אחד?
התייאשתי מהפורום

• הוסף לסימניות
צריך אומץ...

• הוסף לסימניות
אני גם חושב להתחיל
למה צריך אומץ?
לפי מה שהבנתי אין מה להפסיד מזה מקסימום לא יהיה רווח

• הוסף לסימניות
מעניין גם אני חשבתי על זה לאחרונה, בכל אופן יהיה נחמד אם תשתפי אותנו בתהליך לכשתדעי...

• הוסף לסימניות
חלק מדרישות האתרים האלה: להעלות צילום ת"ז או דרכון.
יש למישהו מושג עד כמה זה בטוח? אשמח למידע

• הוסף לסימניות
שתי האחרונים חברות אמינות מאוד ותוכלי בשקט להעלות ת.ז.
בקשר לראשון- לא מכירה
הדבר דורש הרבה זמן וסבלנות וההכנסות לא מובטחות
אם תצליחי לחשוב מחוץ לקופסא וכן לייצר אותו תמונה שאלפים כבר ביצעו- בצורה יותר טובה תוכלי להצליח

• הוסף לסימניות
יש אתר בעברית המוקדש לכך

http://stockphoto.aradan.com/index.html
ממה שזכור לי שקראתי זה דורש הרבה השקעה על מנת באמת להגיע לרוחים.
צילום מסך:

קבצים מצורפים

• הגיע הזמן שהתחביב.jpg
    KB 374.4 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה