כללי העלאת תמונות של שלטים מענינים לחנויות

• הוסף לסימניות
אני עושה שלט לחנות
ומחפשת השראות לעיצוב שלט מענין...

אשמח אם יש למישהו איזו תמונה מתאימה
כל השראה תתקבל לברכה
ואני מאמינה שעוד גרפיקאים ישמחו להעזר

תודה מראש על נדבת הלב

יעזור לי מאוד.

• הוסף לסימניות
יש לי בתור יצרן שילוט עשרות דוגמאות של שילוט, השאלה היא איזה שלט את מתכוונת לעצב? יש עשרות אופציות... (לדוגמא: שלט פח/שלט ארגז תאורה/שלט אותיות בולטות עם ניאון/שלט אותיות בנויות מוארות וזה על קצה המזלג...)

• הוסף לסימניות
בעיקרון שלט ארגז תאורה בסיכוי קלוש שלט אותיות מוארות

אשמח לראות דוגמאות טובות

יעזור לי מאוד.

תודה.

• הוסף לסימניות
אותיות ניאון?
פרספקס בנויות?
ארגז תאורה?
אותיות אלומניום?
תלת מימד??

• הוסף לסימניות
שוב, בעיקרון ארגז תאורה

אבל אני חושבת שכל שלט טוב ומעניין יהיה לי טוב להשראה

מחכה...

• הוסף לסימניות
הכוונה לשלטים מענינים מרחבי העולם - גם דברים מטורפים, כדי לקבל השראה.
גם אני אודה למי שיוכל להעלות.
בכלל, אולי כדאי לפתוח אשכול מיוחד להשראות

• הוסף לסימניות
יש למישהו משהו??

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה,
יש למישהו משהו שיכול לעזור בנושא?
אני זקוקה די דחוף להשראות לשלטים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה