עזרה העלמת קבצים מהמקטע "לאחרונה" בגוגל דרייב

• הוסף לסימניות
יותר גרוע
מישהו חיבר אותי לכמה תיקיות משותפות בדרייב ואני לא מצליח להתנתק מהם
מה!
ניסית למחוק את זה מ"קבצים ששותפו איתי"?
חוץ מזה אתה יכול בלחיצה ימנית על התיקייה המשותפת ללחוץ על: "חסימה של..." ולחסום את שולח הקבצים.

• הוסף לסימניות
אז תנסה לבחור את הכל-ע"י לחיצה על Ctrl+A ואז לגרור את הכל לאשפה (אולי גם תצטרך לעשות את זה כמה פעמים והקבצים לא ימחקו בפעם אחת),
אציל אישית זה עזר - רק מה שב"לאחרונה" נשאר המון קבצים כנ"ל, ועד היום {כבר חודש אחרי שמחקתי את הכל} אני תקוע שמה עם כל הקבצים.

• הוסף לסימניות
אז תנסה לבחור את הכל-ע"י לחיצה על Ctrl+A ואז לגרור את הכל לאשפה (אולי גם תצטרך לעשות את זה כמה פעמים והקבצים לא ימחקו בפעם אחת),
אציל אישית זה עזר - רק מה שב"לאחרונה" נשאר המון קבצים כנ"ל, ועד היום {כבר חודש אחרי שמחקתי את הכל} אני תקוע שמה עם כל הקבצים.
מצאתי את הפתרון
הייתי צריך להתנתק דרך גוגל קבוצות
והכל נעלם גם מלאחרונה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
והכל נעלם גם מלאחרונה
זהו! אז אצלי זה לא היה ב'גוגל קבוצות', אלא סתם! תיקיות למינים שכל מי שיש לו את הקישור יכול להיכנס לתיקיות, ונכנסתי שם כמה פעמים, ומאז גם אחרי שמחקתי את זה מ"קבצים ששותפו איתי" נשארו המון קבצים ב"לאחרונה".
לדאבוני!!!!! עדיין לא הגיעעה הפיתרון.... איזה עצוב :oops::oops::oops::oops:

• הוסף לסימניות
זהו! אז אצלי זה לא היה ב'גוגל קבוצות', אלא סתם! תיקיות למינים שכל מי שיש לו את הקישור יכול להיכנס לתיקיות, ונכנסתי שם כמה פעמים, ומאז גם אחרי שמחקתי את זה מ"קבצים ששותפו איתי" נשארו המון קבצים ב"לאחרונה".
לדאבוני!!!!! עדיין לא הגיעעה הפיתרון.... איזה עצוב :oops::oops::oops::oops:
גם אצלי זה בהתחלה נשאר בלאחרונה
אבל כשאני לוחץ על כל קובץ על הימני או פותח אותו
הדף מתחיל להתרענן ולרוקן קבלים שכבר לא קיימים

• הוסף לסימניות
בסדר!
אבל אצלי זה בכלל לא היה שיתוף דרך 'קבוצות גוגל', אלא רק שיתוף קבצים דרך הדרייב,
אבל כשאני לוחץ על כל קובץ על הימני או פותח אותו
הדף מתחיל להתרענן ולרוקן קבלים שכבר לא קיימים
אצלי - ניסיתי כבר הרבה פעמים למחוק/לגרור לאשפה, לרענן, ושוב למחוק/לגרור לאשפה, לרענן, ו------- כ-ל-ו-ם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה