העלתי בנושא חדש

• הוסף לסימניות
גם שמתי לב לעוד משהו, ההצללה בציור נראית ממנורה צדדית ואילו ההצללה של האיש נראית כאילו יש מנורה מעליו (פלורוסנט או משהו כזה).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;1868498:
מהמם! אבל עדיין כל הציור סימטרי מדי...

יש משהו יפה בסימטריות הזו.

• הוסף לסימניות
וואו! איך הצביעה משדרגת את הציור!
הכנסת כ"כ הרבה ענין וצבע לבית מרקחת שהוא בדרך כלל כ"כ אפור-לבן ומשעמם!

ןדוקא יש גם משהו יפה בסימטריות...

• הוסף לסימניות
אהבתי את הצביעה של המחשב:)

• הוסף לסימניות
סליחה שלא הייתי לעזר, אבל שיפצת אותו מעולה! ממש הפך לגבר צעיר!
אהבתי את הצביעה.
והסימטריה יוצרת פה איזה סגנון מענין.
הצלחות!!

• הוסף לסימניות
למי שמפריעה הסימטריה, אז ככה... גם אני לא אוהבת סימטריה נגיד בספרי ילדים או כאלו, שמחפשים ענין, אבל הציור הזה שייך לסדרת ציורים של בעלי מלאכה, ממילא כשזה בא לייצג משהו מאוד ספציפי ולימודי אני אוהבת סימטריה. ענין של טעם.
לגבי האור אני רואה אותו נופל מצד שמאל למעלה אבל לא לגמרי למעלה, זה לא נכון?

• הוסף לסימניות
מה הכוונה לא לגמרי למעלה? כי אם המנורה בגובה אז זה צורך שינוי.
חלון למשל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה