דרוש מידע הערה על יעוד מקרקעין תקנה 27 .איך אני בודק מה ההערה ואיפה

• הוסף לסימניות
מדובר בהערת אזהרה שמופיע בטאבו .בצורה סתומה ללא פירוש .אני צריך לדעת מה ההערה לצורך שמאות .
איך מגיעים למידע הזה
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
מדובר על "הערת אזהרה תכנונית"

• הוסף לסימניות
מדובר על "הערת אזהרה תכנונית"
יש לו גוגל בעצמו, אנסה לענות לו גם כן:

כל עורך דין יגיד לך שייתכן כי ההערה מבטאת בעיה גדולה בקרקע,

זה חצי אמת,

לפעמים זה באמת כך, אך בדרך כלל מדובר בהערה בנוגע לכביש שהמתכוונים לסלול קרוב לבניין וכדומה. כך שזה נטול השפעה במקרים כאלו.

בקיצור: או שתפנה לעירייה (אם יש הערה סימן שיש עירייה, רק הם מוסמכים לרשום אותה) או שתפנה לעורך דין שיפנה לעירייה....

• הוסף לסימניות
מדובר בהערת אזהרה שמופיע בטאבו .בצורה סתומה ללא פירוש .אני צריך לדעת מה ההערה לצורך שמאות .
איך מגיעים למידע הזה
תודה לעונים
אין צורך לדעת מהי ההערה בשביל השמאות, רק צריך להשיג לשמאי את התקנה 27+תשריט.
פונים לעירייה בעיר המגורים לשאול איך אפשר להוציא את זה, בד"כ הם ישלחו במייל/סמס קישור לתשלום.

• הוסף לסימניות
אני חושב שכל מי שיש לו מחסן בהיתר בניה רושמים לו הערת אזהרה כזו

• הוסף לסימניות
@ישועת ה כהרף עין אשמח לשמוע אם ואיך בסוף הגעתם למסמך הנדרש לצורך שמאות.
@אספרסו אולי אתה תוכל לעזור בעניין? ניסיתי להתקשר לרשם המקרקעין בעיריית ירושלים והם לא הבינו איזה טופס אנחנו צריכים. לא ידנו להגיד להם את שמו המקצועי...
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה